Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç hangi Türk dizisinde rol almayı çok istiyor?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç hangi Türk dizisinde rol almayı çok istiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterine hayat veren Selin Genç, ilk işinde ünlü olmanın şansını yaşıyor. Dizide sergilediği oyunculuk ile hayran kazanmaya başlayan ve sosyal medyada da binlerce kişi tarafından takip edilen Selin Genç, yükselen yıldız adayı konumunda bulunuyor.

atv’nin youtube kanalına konuşan Genç, kendisiyle ilgili önemli bilgiler verdi. Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, uzun boylu olduğu için lise yıllarında en arka sırada oturduğunu belirtti. Kopya ile arasının hep iyi olduğunu söyleyen oyuncu, “Hatta liseyi kopya ile bitirdim diyebilirim” ifadesiyle de dikkatleri çekti.

Unutamadığı lise anılarını anlatmak istemeyen oyuncu, hala arkadaşları ile de görüştüğünü ifade etti. atv’de yayınlanan Maraşlı dizisini de izlediğini anlatan oyuncu, “Çok güzel bir iş olmuş. İçinde olmak isterdim” dedi.

Sosyal medyada Eros’un oku emojisi ile renkli kalpleri ve gözlerinden yaşlar çıkarak gülen suratı çok kullandığını ifade eden oyuncu, en son da Kuşadası’nda ailesiyle birlikte tatil yaptığını söyledi.

Erikli kuzu kebabı yemeğini çok garip bulduğunu anlatan oyuncu, bu yemeği Adana’da yediğini belirtti. Çocukken en çok keltoş bebek oyuncağını sevdiğini anlatan Selin Genç, zaman zaman çok uyuduğunu, bazen ise uyuyamadığını ve bu konuda dengesizlik yaşadığını anlattı.

Takıntıları olmadığını ama fobilerinin olduğunu söyleyen Selin Genç, rüzgardan çok korktuğunu ve bunun sebebini de bilmediğini sözlerine ekledi.