Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı!

Hande Erçel ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel hiç kuşkusuz kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin başarısının ardından şöhret basamaklarını hızla tırmanan oyuncu hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı. Ancak iddia hızlıca bizzat Hande Erçel’in kendisi tarafından yalanlandı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından soluğu ABD’de aldı. Oyuncu bir süre İngilizcesini geliştirmek için New York’ta kaldı. Bir yandan da kendisine gelen proje tekliflerini değerlendirdi.

Bu süreç devam ederken Hande Erçel’le ilgili çok büyük bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Hande Erçel, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’a transfer olacaktı. Erçel, Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan’ın canlandırdığı Muzo karakterinin unutamadığı eski sevgilisi Begüm’ü canlandıracaktı.

Hande Erçel ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı! 7

İddia Hande Erçel tarafından hızlıca yalanlandı. Ancak ortalıkta dolaştığı birkaç saat içinde dizi dünyasını ve izleyicileri de bir hayli heyecanlandırdı. Hande Erçel bu iddianın doğru olmadığını açıkladı.

Özellikle Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmaya başlayınca oyuncunun ünü de ülke sınırlarını aştı. Hayran sayısı hem yurt içinde hem de yurt dışından arttı. Instagram’da şu anda 25,9 milyon takipçisi olan oyuncu, 26 milyona doğru hızla koşuyor! Dünya starı Madonna’nın instagramdaki takipçi sayısı 17.3 milyon iken Angelina Jolie’yi ise sadece 11.8 milyon kişi takip ediyor.

Başrollerinde Burcu Biricik, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi ise çarpıcı konusuyla her hafta reytinglerde birincilik elde ediyor. Tansiyonun hiç düşmediği dizi, ekranın en iyileri arasında yer alıyor.