Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyici ile bağını Fox TV’nin yeni dizisi kesebilir!

Bir Zamanlar Çukurova’nın izleyici ile bağını Fox TV’nin yeni dizisi kesebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. 4 başrol oyuncusunun ayrılmasının ardından hikayesi tamamen değişen dizi 4. sezonda da ayakta kalmak için çaba harcıyor. Ancak dizinin reyting sonuçlarına bakıldığı zaman sadece tüm kişiler kategorisinde güçlü şekilde tutunduğunu görebilirsiniz.

AB kategorisinde çok önceden izleyicisini kaybeden atv dizisi, ABC1’de ise hem Camdaki Kız hem de Barbaroslar dizisi nedeniyle ciddi bir kayıp yaşadı. Tüm kişilerde 109 bölümü ile günü ikinci sırada bitiren dizi, AB’de dokuzuncu oldu ve ABC1’de ise günü beşinci sırada tamamladı. 3 sezon boyunca tüm kategorilerde birinciliklere alışık olan bir dizinin kan kaybettiği gözlemleniyor.

atv dizisini ayakta tutan şey ise aslında sadık izleyici kitlesini etkileyen başka bir dizinin olmaması… Camdaki Kız ve Barbaroslar dizilerine zaten yeterince izleyici kaybeden Bir Zamanlar Çukurova’nın kitlesi güçlü bir rakip gelir ise çözülebilir…

4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Misafir dizisinin etkileyici bir hikaye ortaya koyması ile özellikle tüm kişiler kategorisinde atv dizisinden ciddi bir izleyici kitlesini kendisine çekme ihtimali bulunuyor. Şayet böyle bir durum yaşanır ise bu Bir Zamanlar Çukurova ise sonun başlangıcı olur.

Bir Zamanlar Çukurova'nın izleyici ile bağını Fox TV'nin yeni dizisi kesebilir! 7

Fox TV’de Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerindeki Misafir isimli yapım tüm kişiler kategorisini hedefleyen bir hikayeye sahip. Sevmeyi bilmeyen ve travmatik bir hayatı olan kadın ile, 3 çocuklu ve eşini yeni kaybetmiş sevgi dolu bir adamın karşılaşması izleyicileri heyecanlandırıyor.

Barbaroslar dizisinin zaten kendi izleyici kitlesini elinde tutacağı ve bunu yükseltmesinin de artık pek mümkün olmadığı ortaya çıktı.

Fox TV’nin Misafir dizisi, Camdaki Kız’ın artık bir numara olduğu perşembe rekabetinde çok önemli değişiklikler oluşmasına neden olabilir.

Misafir dizisinden en çok da artık hikaye olarak birçok izleyicinin sıkıldığını söylemekte olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi olabilir.