Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızları, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek ikilisi birbirlerine övgüler yağdırdı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızları, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek ikilisi birbirlerine övgüler yağdırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin yayınlandığı ilk sezondan beri soluksuz takip edilen ve hikayesiyle milyonları ekran başına bağlayan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Diziye, 4. sezonunda ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle katılan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile dizinin başından itibaren ‘Züleyha’ karakterine hayat veren Hilal Altınbilek Şamdan Plus Dergisi’nin son sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye birbirinden özel pozlar veren ikili samimi açıklamalarıyla da dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol dizide ki karakteriyle ilgili izleyiciden güzel tepkiler aldığını söyledi ve “Oldukça mutluyum, çıkan sonuç beni çok tatmin ediyor. Ben çok çabuk adapte oldum, ekibin uyumu ve enerjisi set ortamını çok rahat ve huzurlu hale getiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızları, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek ikilisi birbirlerine övgüler yağdırdı! 9

Herkes büyük bir özveriyle çalışıyor, ortaya da kaliteli, güzel bölümler çıkıyor. İzleyicilerimizin bizimle birlikte olması, mutlu olması ve reytinglerden aldığımız sonuçlar tüm yoruculuğuna rağmen işin en keyif verici kısmı” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızları, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek ikilisi birbirlerine övgüler yağdırdı! 10

İkili, röportajda birbirlerinden de övgü dolu sözlerle bahsettiler. İbrahim Çelikkol; ” Hilal çalışması çok rahat, çok içten ve özverili bir partner. Eğlenceli, dinamik ve iyi bir arkadaş, çok şanslıyım” açıklamasıyla dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızları, İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek ikilisi birbirlerine övgüler yağdırdı! 11

Hilal Altınbilek ise partneriyle ilgili şu sözleri kullandı; “Bir zamanlar Çukurova bir dönemi anlatıyor ve bu süreçte hayatımıza giren ve hayatımızdan çıkan karakterler oluyor. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile de, İbrahim çok önemli bir renk ve ivme kattı hikayeye. Daha önce hiç birlikte çalışmamıştık ama çok kısa sürede enerjimiz uydu ve sette birlikte çok uyumlu çalışıyoruz.”