Ana sayfa Dizi Analiz Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören, Kardeşlerim dizisinin en büyük sırrını verdi!

Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören, Kardeşlerim dizisinin en büyük sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları ödül mutluluğu yaşadı! atv ekranında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi, Cumartesi akşamları büyük bir beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin dram yüklü hikayesindeki aşklar da öne çıkıyor ve sosyal medyada çok konuşuluyor.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi gören dizinin genç isimleri de kendilerini parlatmak için iyi bir ortam buldu. Uluslararası Kalite Ödülleri töreninde de dizinin genç isimleri bir araya geldi.

Kaan Sevi, Lizge Cömert ve Eren Ören’in birlikte katıldığı ödül töreninde Kardeşlerim dizisine ‘yılın en iyi drama dizisi’ ödülü verildi. Elde ettiği yüksek reytingler ile göz dolduran dizinin, böyle önemli bir ödülü kazanması önemli bir başarıydı.

Lizge Cömert, “Biz çok mutluyuz. Bizim için çok güzel geçiyor. Ekip olarak çok iyi anlaşıyoruz. Bunun da televizyona yansıdığını düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Eren Ören, ödülü layık gören herkese teşekkür etti. Kamera önü ve kamera arkasında herkesin emeği olduğunu belirten Eren Ören, bir ekip çalışması ile bu başarının geldiğini söyledi.

Kaan Sevi ise, “Bu kadar gözyaşının ödüle dönmesi çok sevindirici. Biz kocaman bir aileyiz” dedi.

Herkesin ortak noktasının kamera arkasındaki arkadaşlık olduğunu ve bunun ekrana yansıdığını anlatan Kaan Sevi, başarının sırrının da bu olduğunu sözlerine ekledi.