Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ‘Züleyha’sı Hilal Altınbilek aradığı aşkı buldu!..

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ‘Züleyha’sı Hilal Altınbilek aradığı aşkı buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek, dizide aşkını bir türlü doyasıya yaşayamasa da gerçek hayatta dolu dizgin aşık.

Güzel oyuncu, bir dönem Adriana Lima’yla birlikte olan Metin Hara ile aşk yaşıyor. Hilal Altınbilek ve Metin Hara İstanbul’da objektiflere yakalandı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin 4. sezon çekimleri için Adana’ya giden güzel oyuncu çekimlerden fırsat bulunca soluğu İstanbul’da aşkının yanında aldı. Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi.

'Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Züleyha'sı Hilal Altınbilek aradığı aşkı buldu!.. 19

Yemek çıkışı basın mensuplarınca görüntülenen çift,  ilişkileri hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Bir Zamanlar Çukurova’ nın yeni sezonunda Hanımağa olarak  izleyeceğimiz Hilal Altınbilek, ‘Züleyha’ karakteri ile hikayede yine çok fazla ön planda olacak.

İbrahim Çelikkol’un da katıldığı dizi, 9 Eylül Perşembe günü 103. bölümü ile ekranlara gelecek. Çekimlere Adana’da başlayan dizi ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor. İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek’in dizide aşk yaşayıp yaşamayacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor.