Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya katılan Nazan Kesal diziye övgü üstüne övgü yaptı

Bir Zamanlar Çukurova’ya katılan Nazan Kesal diziye övgü üstüne övgü yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu yakında başlayacak. Çok iddialı iki sezondan sonra dizinin yeni döneminin farklı olacağı biliniyor. Özellikle de dengeleri değiştirecek iki karakterin katılması ile birlikte Adana’da olaylar daha da karışacak.

Nazan Kesal ile Furkan Palalı, dizinin yeni sezondaki iki sürpriz ismi oldu… Her iki karakter de hikayede etkili bir şekilde yer alacak. Nazan Kesal, geçtiğimiz sezon Çocuk dizisinde oynamıştı. Bu sezon ise Sevda karakteri ile Bir Zamanlar Çukurova ekibine katıldı. Sevda dengeleri değiştirecek bir kadın… Dizi TV programının sorularını yanıtlayan oyuncu hem heyecanlı hem de mutlu olduğunu söyledi.

Daha önce Bugünün Saraylısı isimli diziyle atv ekranında olduğunu hatırlatan Nazan Kesal, “Güzel bir ekip ile çalışacağım. Adana’da zaten oturmuş bir kadrosu var. Zaten çok iyi çekiliyor, çok iyi yazılıyor. Sevda Çağlayan karakterine bir an önce kavuşmak ve onu ete kemiğe büründürmek için ben de sabırsızlanıyorum” açıklamasını yaptı.

Nazal Kesal, dizinin afiş çekimlerinde yer aldı ve dönem kıyafetleriyle de yapımdaki imajını sergiledi.. Ünlü oyuncu Hünkar Yaman’ın geçmişinden gelen Sevda Çağlayan olarak, hikayede önemli değişikliklere yol açacak.

Diziye etkili bir giriş yapması beklenen Sevda Çağlayan karakteri, sadece hikayesi ile değil kıyafetleriyle de göz kamaştıracak. Güçlü bir oyuncu kadrosu ile çalışacak olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden oyuncu, “Çok iyi çekilen, sinematografisi çok yüksek bir dizi. O yüzden de onlarla birlikte çalışacağım için, onlarla birlikte oynayacağım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Nazan Kesal, dizinin hayranlarına da sevgilerini gönderdi ve izlemelerini rica etti.