Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya Melek olmak için değil Azrail olmak için gelmiş!

Bir Zamanlar Çukurova’ya Melek olmak için değil Azrail olmak için gelmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, şimdiye kadar 82 bölümü ile ekrandaydı ve büyük de başarının sahibi oldu. Her hafta reytingleri toplayan ve birincilikleri kimseye bırakmayan atv’nin dizisinde heyecan ve entrika hiç bitmiyor…

Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun Adana’dan ayrıldığı biliniyor. Ancak stok bölümler yayınlandığı için karakterin ne zaman diziye veda edeceği merak ediliyordu. 83. bölümde Behice’nin foyasını ortaya çıkartacak bir gelişme yaşanacak. Bir görgü tanığı Hünkar’ın ölümüyle ilglii bilgi verecek. Behice’nin etrafındaki çember iyice daralıyor.

Hande Soral diziye Ümit karakteriyle önceki hafta katılmıştı. Fikret’in sevgilisi ve ortağı olan Ümit, beraberinde bir sır da getirdi ama şimdilik bu sırrı bilen yok. Demir’e yanaşan Ümit, onun gözünde Melek… Ancak aslında Ümit’in Fikret’in avucunun içinde olduğu ve Demir’in Azrail’i olmak için hikayeye geldiği yeni bölümde ortaya çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 83.bölümünde Fikret’in Demir ile ilgili büyük planları var ve bunların merkezinde de Ümit yer alıyor. Demir’i öldürecekler mi? İşte bu bile gündemde… Ümit karakteri yine sürprizlerle geliyor.

Ancak Demir her şeyden habersiz bir av konumunda. Geceyi birlikte geçiren Ümit ve Demir’in adeta karınlarında kelebekler uçmaktadır! Ancak, arazide bulunan para bir yana, ofise bırakılan mektup da Züleyha ve Demir’in ortak gündemindedir. Demir, Züleyha’nın soyadlarının itibarını koruma çabasından etkilenir ama aklı da Ümit’tedir. Ancak Ümit, Demir’in hayatının en büyük hatası olacak.

İşte 11 Şubat Perşembe günü yayınlanacak olan 83. bölümden 2. fragman: