Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Esra Dermancıoğlu aylar sonra bir ilki başardı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Esra Dermancıoğlu aylar sonra bir ilki başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat verdi… Dizinin kötü kadını olarak öne çıkan Behice, Hünkar’ın da katiliydi…

Dizi hayranlarını canlandırdığı muhteşem performans ile çok etkileyen hatta bazılarından tepki de gören Dermancıoğlu, pandemi nedeniyle uzun süre evden çıkmayan isimlerden birisi…

Oyuncu, sosyal medyada sergilediği performans ile de çok konuşuluyor. Dansları ile meşhur olan ve adeta etrafa mutluluk saçan oyuncu, aylar sonra evinden çıktı. Yanındaki arkadaşı ile görüntülenen Dermancıoğlu, tek başına olduğunu yani bir sevgilisinin bulunmadığını söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Esra Dermancıoğlu aylar sonra bir ilki başardı! 7

Esra Dermancıoğlu, “Yüzyıl sonra ilk defa evden çıkıyorum, çok heyecanlıyım. Herkes gibi evde oturuyorum” diye konuştu. Oyuncu, ayrıca bir hikaye yazmakta olduğunu da söyledi ama detay vermedi.

Oyuncu, hayatında kimse olmadığını ise şu sözlerle anlattı: “Yoo arkadaşım, ben hep mutluyum. Arkadaşım gerçekten, yoksa söylerim. Singel’ım, bekarım.”