Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz, karantina günlerinde evde mutfağa sardı!

Biran Damla Yılmaz, karantina günlerinde evde mutfağa sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, sosyal medyadan kendisine gelen soruları yanıtladı.Hatırlanacağı üzere Baraj dizisi Fox TV ekranında Salı akşamları iki farklı bölüm olarak izleyicilerle buluştu.Bu hafta da ilk iki bölümün kolajı yayınlandı.

Sakarya’da çekimleri başlayan dizinin setine koronavirüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Bu süreci evinde dinlenerek geçiren ve kendisini karantinaya alan Biran Damla Yılmaz, bu süreçte evde en çok yaptığı aktivite ve detaylarla ilgili şöyle konuştu: “Ben şu anda kendi evimdeyim, tek başımayım. Çocuklarım yanımda ikisi de burada (köpeklerinden bahsediyor). Evde daha çok mutfağa sarmış durumdayım” diye konuştu.

Biran Damla Yılmaz, karantina günlerinde evde mutfağa sardı! 7

Etrafındaki herkesin bir şekilde yemek yaptığını, vaktini mutfakta geçirdiğini anlatan oyuncu, bu dönemi yapmayı ertelediğimiz şeyleri yaparak geçirmek gerektiğine vurgu yaptı. Evde resim yaptığını anlatan oyuncu, bunun kendisini motive ettiğini de belirtti.

Oyuncu, izlemek istediği filmleri izlediğini, arkadaşları ile internetten bağlanıp oyunlar oynadığını, köpekleri ile vakit geçirdiğini anlattı. Yılmaz, “Bu dönem kendimize bir şeyler katarak geçirme zamanı” diye konuştu.

Çok fazla tatlı yememeye çalıştığını ama yine de dayanamadığını belirten oyuncu, evde kaldığı bu dönemde böğürtlenli turta yaptığını, ilk defa denediğini ve güzel olduğunu da sözlerine ekledi. Makarna ve turta oyuncunun favori yiyecekleri.

Biran Damla Yılmaz’a sorular ve yanıtları videoda bulabilirsiniz.