Ana sayfa Sinema Biran Damla Yılmaz sabırsızlıkla bekledi, sonunda kavuştu!

Biran Damla Yılmaz sabırsızlıkla bekledi, sonunda kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Mucize 2 Aşk filminin başrolünde yer almıştı. Oyuncunun aylardır beklediği gün geldi. 6 Aralık Cuma günü film vizyona girecek. Kariyerinin en önemli rollerinden birisine hayat veren Yılmaz, ilk kez bir sinema filminde başrolde yer aldı. Aslında yan rollerden birisi için gitmişti ama Mahsun Kırmızıgül ona başrol sürprizi yaptı.

Filmde “Mizgin” karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği, senaryosunu yazdığı ve rol aldığı film ile kariyerinin en önemli sınavlarından birisi verdi.

Aylardır beklediği vizyon da geldi. 6 Aralık Cuma günü film izleyicilerle buluşacak. Instagram hesabından heyecanını yansıtan bir paylaşım yapan Biran Damla Yılmaz, şu mesajı verdi:

“Aylardır sabırla ve heyecan içinde beklediğim an, dün akşam gerçekleşti. Bir kere daha gurur duyuyorum bu projede yer almaktan, böyle güzel bir ekip ile çalışmaktan. Bana asla unutamayacağım bir set birde mucize verdiniz. Hepinize çok teşekkür ederim.”

Biran Damla Yılmaz sabırsızlıkla bekledi, sonunda kavuştu! 7