Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz sinema, dizi, youtube derken durdurabilene aşk olsun!

Biran Damla Yılmaz sinema, dizi, youtube derken durdurabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

En son ekranda Canevim isimli dizi ile yer alan Biran Damla Yılmaz, sinemada ise Mucize 2 Aşk filminde büyük beğeni  toplamış, takdirler almıştı. Yılmaz, dur durak bilmiyor. Filmin özel gösterimleri için farklı şehirlerde sinemaseverlerle bir araya gelen oyuncu, bir taraftan Baraj dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanırken bir taraftan da açtığı youtube kanalı için videolar çekmeye devam ediyor.

Son yıllarda yer aldığı başarılı projelerle adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz, başrolünde yer aldığı Mucize 2 Aşk filmindeki rolüyle de izleyenlerden tam not aldı.

Filmin özel gösterimlerinde sinemaseverlerle buluşan güzel oyuncu, bir yandan sinema filminin mutluluğunu yaşarken bir taraftan da youtube kanalı için videolar çekmeye ve başrolde yer alacağı yeni dizisi Baraj için hazırlıklarına devam ediyor

Biran Damla Yılmaz sinema, dizi, youtube derken durdurabilene aşk olsun! 7

EN BÜYÜK MOTİVASYONUM MESAJLAR!

Dur durak bilmeden çalışan Biran Damla Yılmaz, yoğun tempodaki en büyük motivasyonunun sevenlerinden gelen mesajlar olduğunu söylüyor.

Sevgi dolu cümlelerin bütün yorgunluğunu unutturduğunu belirten Yılmaz ‘ Yaptığımız işin beğenilmesi ve sevenlerimden gelen güzel mesajlar en büyük güç kaynağım. Güzel işler yapmaya devam edeceğim. Sürprizlerim var.’ dedi