Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’dan sonra kendine yeni bir hedef seçti!

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’dan sonra kendine yeni bir hedef seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteri ile yine dikkatleri üzerine çekti. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayralarının sosyal medyada büyük ilgi gösterdiği oyuncu, dizinin altıncı sezonunda da devam edecek gibi bir izlenim var.

Yasak Elma dizisinin altıncı sezonu için hazırlıklar devam ederken, Eda Ece’nin hikayede yer alacağı kesinleşmişti. Şevval Sam konusunda önce diziden ayrıldığı ifade edilse de daha sonra ikna edildiği ve altıncı sezonda izleyiclierin karşısında yer alacağı söylendi. Fakat, Şevval Sam bugüne kadar net bir açıklama yapmadığı için henüz durumu netleşmedi.

Biran Damla Yılmaz’ın da Kumru karakteri ile hikayede yer almaya devam etmesi bekleniyor. Ancak bu konuda da kesinlik yok. Oyuncu ise yaptığı açıklamada altıncı sezon hakkında güzel yorumlar yapmış ve sözleriyle dizide yer alacağı hissiyatı oluşturmuştu.

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma'dan sonra kendine yeni bir hedef seçti! 7

Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma projesinden sonra nasıl bir yapımda yer almak istediği de ortaya çıktı. Oyuncu ya romantik komedi dizisinde ya da aksiyonu bol bir projede rol alabileceğini söyledi.

Biran Damla Yılmaz, şu sözleriyle dikkatleri çekti: “Romantik komedi veya aksiyon projelerinde olmak isterim. Çünkü neden olmasın! Gencim ve yeni karakterleri oynayıp yeni tecrübeler edinme konusunda çok heyecanlı ve meraklıyım.”

Yasak Elma setinde kadınların bir araya geldiğinde çok eğlenceli bir ortamın oluştuğunu belirten oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Bence kadınlar bir araya geldiği zaman her anımız eğlenceli ve keyifli oluyor. O yüzden kimseyi ayıramam. Beni en çok şaşırtan kısmı da tam olarak bu. Bu kadar eğlenip bir yandan da keyifle çalışacağımı, hatta sete gitmek için bu kadar can atacağımı tahmin edemezdim.”