Ana sayfa Sosyal Medya Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu!

Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisinde Ece karakteri ile yerini alan Zehra Yılmaz, son yıllarda üst üste 6 atv dizisinde bulunması ile de dikkatleri çekmişti. 2016 yılında Bodrum Masalı dizisindeki Rana karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, sonraki süreçte 6 yılını hep atv ekranındaki yapımlarla geçirdi.

2017 yılında Cennet’in Gözyaşları ile başlayan atv sürecinde Kimse Bilmez, Gençliğim Eyvah, Kalp Yarası ve Kuruluş Osman dizilerinde izlediğimiz oyuncu, şimdi de Gül Masalı ile yine aynı ekranda yer alıyor.

Zehra Yılmaz yeni karakteri Ece Kardaş için de detaylı bilgiler sundu. Hırslı bir kadın karakteri canlandırmayı çok uzun süredir istediğini belirten oyuncu, aradığı rolü Gül Masalı dizisinde buldu. Ece karakterini anlatan oyuncu, şunları söyledi:

Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu! 129

“İlk iş bana geldiğinde ben karakteri okudum, çok heyecanlandım. Çünkü çok uzun zamandır hırslı, dişli bir karakter oynamak istiyordum. Güçlü bir kadını oynamak istiyordum. Ece gelince çok heyecanlandım. Karakter analizini okudum. Senaristler çok güzel açıklamalar yazmışlardı.”

Zehra Yılmaz dizinin hikayesinde Gonca karakteri ile büyük bir mücadeleye girişecek. Ece karakteri, Erdem Kaynarca’nın canlandırdığı Toprak’ın eski sevgilisi olarak hikayede yer alıyor.

Zehra Yılmaz yıllardır beklediği karakteri Gül Masalı dizisinde buldu! 130

Hem hırslı birisi hem güzel hem donanımlı olan Ece, kafasına koyduğu bir şeyi mutlaka yapan bir karakter. Yurt dışına giderek Toprak’ı yıllar önce terk eden Ece, sonra fikir değiştiriyor ve onu kazanmak için yeniden Isparta’ya dönüyor.

Gülper Özdemir’in canlandırdığı Gonca karakterini hafife alan ve onu küçümseyen Ece, daha sonra rakibinin duygusal gücünü fark edince ona karşı büyük bir savaş başlatıyor.

Zehra Yılmaz ile Gülper Özdemir ikilisi Gül Masalı dizisinde birbirleri ile sert bir rekabete girişen iki kadın karakteri ile dikkatleri çekecek.