Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz

Biran Damla Yılmaz’a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde dünyaya geldi. 23 yaşını kutlayan oyuncu, instagram hesabından doğum günün mutluluğunu takipçileri ile paylaştı.

Baraj dizisinde sadece 2 bölümde sergilediği oyunculuk ile dikkatleri üzerine çeken ve kariyerinde iyi bir çıkış yakalayacağı imajını da veren Biran Damla Yılmaz, çok sayıda doğum günü mesajı aldı. Oyuncu instagram hesabından bu mesajlar paylaştı.

Biran Damla Yılmaz'a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz 10

Arkadaşları ile birlikte doğum gününü kutlayan ünlü oyuncunun neşesi ve keyfi yerindeydi… Biran Damla Yılmaz’a çeşitli hediyeler de geldi. Oyuncu bu hediyelerden de paylaşımlar yaptı.

Biran Damla Yılmaz'a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz 11

Biran Damla Yılmaz’ın hayranları ise çeşitli kuruluşlar bağışlar yaparak oyuncuyu onore eden bir tavır sergiledi. Hayranlarının bu jestine teşekkür eden Biran Damla Yılmaz, instagram hikaye bölümünden de bunları yayınladı.

Biran Damla Yılmaz'a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz 12

Ünlü oyuncunun hayranları ayrıca twitter’da TT çalışması da yaptı. Yaklaşık 20 bin tweet atılırken, Biran Damla Yılmaz, en çok konuşulanlar arasına katıldı.

Biran Damla Yılmaz'a doğum gününde sürpriz üstüne sürpriz 13