Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ı yeni dizisi Kopuk’ta tanımakta zorlanacaksınız!

Biran Damla Yılmaz’ı yeni dizisi Kopuk’ta tanımakta zorlanacaksınız!

tarafından ker_def

Medyapım tarafından Fox TV için hazırlanmakta olan Kopuk isimli dizi ile ilgili ön hazırlıklar devam ediyor. Dizinin farklı bir hikayesi ve izleyicileri fazlasıyla etkileyecek bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Kaan Yıldırım, Seray Kaya, Biran Damla Yılmaz, Mustafa Açılan ve Sarp Akkaya gibi birbirinden önemli ismin başrolünde yer aldığı Kopuk dizisi, yeni sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olmaya aday gözüküyor.

Dizinin hikayesinde Sera karakterini canlandıracak olan Biran Damla Yılmaz, bugüne kadar canlandırdığından çok daha farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Oyuncu, dizideki karakteri ile ilgili şöyle konuştu: “Şaşırtmalı olacak. Benim de daha öncede oynadığım karakterlere göre daha farklı bir karakter çıkacak. O yüzden ben de çok heyecanlıyım. Kadrodaki herkes çok heyecanlı. Çok güzel bir iş bekliyor hepimizi.”

Dizinin oyuncu ekibini öven ve çok dikkat çekici bir kadro bulunduğunun altını çizen Biran Damla Yılmaz, “Yavaş yavaş ekip toparlanıyor, provalara başladık. Muhteşem bir ekip oldu, gerçekten hepimizin gönlü de rahat, enerjimiz de çok uydu. İnşallah muhteşem bir iş olur, reytingimiz bol olur” dedi.

Hikayesi Tarlabaşı’nda geçecek olan dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu yapıyor.