Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle ilgili izleyiciler karamsar, reytingler ise gayet iyi!

Kardeşlerim dizisiyle ilgili izleyiciler karamsar, reytingler ise gayet iyi!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamlarının iddialı projelerinden birisi. 4. sezonu devam eden dizinin hikayesine yönelik olarak eleştiriler sert bir şekilde devam ediyor.

Sezon başında Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın projeden ayrılması herkesi şoke etmişti. Genç oyuncunun yeri de henüz doldurulamadı. Dizinin hikayesinde de ciddi bir ilerleme göremedikleri yönünde eleştirilerde bulunan dizi hayranları, Kardeşlerim dizi projesine yönelik olarak umutsuzluk dolu paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Senaryonun sıkıntılı olduğunu ve ciddi bir gelişme yaşanmadığını ifade eden Kardeşlerim dizisinin sadık hayranları, bu şekilde projenin sezon sonuna kadar bile ekranda kalmasının zor olduğuna yönelik düşüncelerini paylaşıyor.

Karakterler ile ilgili önemli bir gelişim görmediklerini ifade eden sosyal medya kullanıcıları, aynı olayların tekrar ettiğinin altını çiziyor.

Dizinin ezilenler ile ezenler arasında devam eden bir mücadele olarak kaldığını ve daha ileriye gidemediğini ifade eden Kardeşlerim dizi hayranları, hikaye içinde hiçbir sırrın kalmadığının da altını çiziyor.

Kardeşlerim dizisiyle ilgili sosyal medyada olumsuz eleştiriler devam ederken, dizinin reytinglerine bakıldığında ise daha farklı bir görüntü ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz sezona göre izleyici kaybettiğini reytinglerde de görmekte olduğumuz dizinin hala ortalamanın üzerinde reytingler elde edebildiğini görmekteyiz.

Hatta 4. sezonun 10. bölümü olan geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan bölümün tüm izleyici gruplarında da gayet güçlü bir şekilde yükseliş sergilemesi, sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak kabul görmesi için yeterli gözüküyor.

İzleyiciler hikayeye yönelik eleştiriler yöneltse ve memnun olmasa bile hala Kardeşlerim dizi projesini desteklemeye devam ediyorlar.