Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın annesine aşırı benzerliği şoke etti… Instagram’da canlı yayın yaptılar

Biran Damla Yılmaz’ın annesine aşırı benzerliği şoke etti… Instagram’da canlı yayın yaptılar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – Kırgın Çiçekler dizisinde oynaktan sonra büyük dikkat çeken Biran Damla Yılmaz, annesi Ayşe Birsen Şen Yılmaz ile instagram’da canlı yayında bir sohbet gerçekleştirdi. Ev halleriyle canlı yayında sohbet eden anne kızın çok iyi anlaştıkları ve çok eğlendikleri sohbette birbirlerine benzerlikleri de büyük dikkat çekti.

Biran Damla Yılmaz, 23 yaşında annesi ise 42 yaşında. Annesiyle kaş, göz, dudak, diş yapıları neredeyse birbirinin tıpatıp aynısı. Genç oyuncunun annesi, onun en çok Mucize filmindeki karakterini ve oyunculuğunu çok beğendiğini anlattı. Kızını izlediğinde çok ağladığını söyleyen Ayşen Yılmaz, galada da çok ağladığını belirtti.

Şu anda Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz’ın hayranlarına büyük bir sürprizi oldu annesiyle canlı yayını. Tabii konu çocukluk olunca, annesi de bir küçüklük anısını anlattı. Kendisinin rujunu alıp sokağa çıktığını ve bu sırada mazgala takılıp çığlıklar attığını, kendisinin de duyunca koşarken merdivenden yuvarlandığını anlattı.

Ayşen Yılmaz ve kızı Biran Damla Yılmaz’ın keyifli sohbetleri sırasında bol bol kahkaha dolu anlar yaşandı. Anneanesi’nin de canlı yayında kendilerini izlediğini aktaran Biran Damla Yılmaz, hayranlarından gelen soruları da yanıtladı.

Kızının her ergen gibi olduğunu aktaran anne Yılmaz, odasını hiç toplamadığını da itiraf etti. Anne kızın keyifli sohbetlerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

 

Biran Damla Yılmaz'ın annesine aşırı benzerliği şoke etti... Instagram'da canlı yayın yaptılar 7