Ana sayfa Sosyal Medya Hiç değişmemiş… Nesrin Cavadzade’nin çocukluk halini görmeniz lazım

Hiç değişmemiş… Nesrin Cavadzade’nin çocukluk halini görmeniz lazım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, Azeri kökenli bir oyuncu. Bilindiği gibi uzun yıllardır Türkiye’de yaşıyor. 11 yaşında geldiği Azerbaycan’dan gelen oyuncu, üniversiteyi de Marmara Üniversitesinde sinema üzerine okumuş. Sonrasında ise Şahika Tekand’dan oyunculuk dersleri almış bir isim.

Oyunculuğuyla yer aldığı her projede dikkatleri çekmeyi de başarıyor. Şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini oynamakta. Diziye geçtiğimiz sezon dahil olan Nesrin Cavadzade, ‘kötü kadın’ı o kadar iyi oynuyor ki kendisinin samimi, doğal, esprili hallerini bile unutturuyor.

Son dönemde daha çok Eda Ece ve Şevval Sam ile kurduğu dostlukla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, dizinin üç güzel ve başarılı kadın oyuncusu olarak dikkat çeken isimler arasında yerini aldı. Cavadzade, sosyal medyadan yaptığı kimi paylaşımlarla da esprili ve mütevazi kişiliğini ortaya koymakta.

Nesrin Cavadzede’nin son paylaşımı ise 10 yaşındaki bir fotoğrafı oldu. Henüz o sıralar Azerbaycan’da olan oyuncu, ilk okul yıllarındaki haliyle yer alıyor fotoğrafta. O zamanlar Sovyetler Birliği henüz dağılmamış ve Azerbaycan da ülkenin 15 cumhuriyetinden biriydi.

Cavadzade’nin üzerindeki okul önlüğü, bizim ülkemizde de bir dönem giyilen siyah ve beyaz yakası olan bir önlük. Ancak orada bu önlüğün üzerine bir de beyaz önlük giyildiğini fotoğraftan görüyoruz.

Hiç değişmemiş... Nesrin Cavadzade'nin çocukluk halini görmeniz lazım 8

Oyuncunun sandaletin içine çorap giydiğine dikkat çektiği fotoğrafta aslında en çok duruşu dikkat çekmekte. Zira bugün bile son derece dik ve omuzları geriye atılmış bir vaziyette durmaya devam ediyor oyuncu. O günlerde de aynı duruşa sahip olduğu görülmekte.

Gülüşü de şimdiki haline benzetiliyor. Simasının çok da değişmediği fotoğraftaki bakışından, gülümsemesinden anlaşılmakta.

İşte Nesrin Cavadzade’nin o fotoğrafı. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

demek o zaman sandaletin içine çorap giyme modası var. hayvanseverliğim görüldüğü üzere baki. #sovietunion #10yearsold

Hiç değişmemiş... Nesrin Cavadzade'nin çocukluk halini görmeniz lazım 9