Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz’ın ayağa kalkış ve kendini ispat projesi işte bu!

Biran Damla Yılmaz’ın ayağa kalkış ve kendini ispat projesi işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, 2014 yılında Yasak dizisiyle ekran macerasına başlamıştı. Sonrasında Beyaz Yalan dizisi geldi. Ancak ünlü olmasını Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakterine borçlu.

Kırgın Çiçekler’den sonra bir süre suskun kaldı. Ardından yaz ekranında Canevim dizisinde Ceylan Haksever olarak ekrana geldi ama, izleyiciler sürekli ağlayan zayıf karakterli bu kadın karakterini pek de akıllarına yerleştirmedi. Zaten dizi de 17. bölümüyle birlikte ekrana veda etti.

Ancak Biran Damla Yılmaz bu süreçte Mucize 2 Aşk filminde boy gösterdi. Filmin fragmanları yayınlanınca da aslında akılarda kalacak ve kolay kolay silinmeyecek bir rolde yer aldığı ortaya çıktı.

Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize filminin devamı olan Mucize 2 Aşk, en çok da Biran Damla Yılmaz’ın kariyeri için çok iyi bir çıkış olacak. 6 Aralık’ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak olan filmde Mızgin rolüne hayat verdi.

Rol için yarışan 300 kişiyi geçti ve Mızgin’e hayat vermeye hak kazandı. Aşkın bir mucize olduğuna inanan oyuncu, insana ekstra bir yaşama sevinci verdiğini belirtiyor.

Aynı zamanda bu duyguyu filmdeki rolüyle de gösterecek.

Mızgin rolü, Yılmaz’ın en önemli projesi aslında. Aşka sahip çıkan, güçlü bir kadın O… Biran Damla Yılmaz bugüne kadar akıllarda kalacak bir rolü ilk kez yaşıyor…

Mızgin, kariyeri boyunca hep çok güzel hatırlayacağı bir rol olarak kalacaktır.

Biran Damla Yılmaz'ın ayağa kalkış ve kendini ispat projesi işte bu! 8

Yılmaz, rolü için “Bir sürü zorluklara göğüs germiş, çok güçlü bir kadın. Ona saygım sonsuz. Seyirci bir kadının Allah’a sığınıp, engelli kocasını, aşkı ve insanlığıyla nasıl iyileştirdiğine tanıklık edecek” diye konuştu.

Seyircinin iç dünyasına yolculuk edeceği bir karaktere hayat vermek kolay değildir. Biran Damla Yılmaz bu noktada da yeteneğini sergiledi.

Yengeç burcu kadını olması da aslında aşkı bedeninin her hücresinde hissetmesinin sırlarından birisi.

Biran Damla Yılmaz'ın ayağa kalkış ve kendini ispat projesi işte bu! 9

Biran Damla Yılmaz, aşk için şu ifadeleri kullandı: “Hiç ummadığın anda ve yerde karşına çıkar. İnsana ekstra yaşama sevinci verir. İlk filmde Mızgin’in iç dünyası fazla yoktu. Bunda seyirci onun iç dünyasına yolculuk edecek. Film, çıkış yolu arayanların, güneşi hiç görmeyen engellilerin azim hikayesiyle, umutları yeşertecek.”

Çılgın Dersane 4: Ada filminden sonra 2. sinema projesi olsa da 22 yaşındaki oyuncu için bugüne kadar yaptığı en önemil iş olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.