Ana sayfa TV Programları Bircan Bali’den Okan Kurt hakkında olay yaratacak iddialar!

Bircan Bali’den Okan Kurt hakkında olay yaratacak iddialar!

tarafından ker_def

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali, Demet Akalın ile boşanan fakat ayrılıkları uzun sürmeye Okan Kurt hakkında olay açıklamalarda bulundu.Magazin gündeminin başlıklarını Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında izleyicilerle paylaşıldı.

Başlıktaki konuyla ilgili bilgileri videodan izleyebilirsiniz. Ece Erken ve Bircan Bali’nin hem gündemdeki konularla ilgili son gelişmeleri aktardığı hem de yorumlarda bulunduğu Söylemezsem Olmaz programı, hafta içi her gün Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta.

‘Söylemezsem Olmaz’ programı sunucusu Bircan Bali; Okan Kurt ile sosyal medyada samimi bir konuşma gerçekleştirdiğini iddia eden genç kızla telefonda konuştuğunu ifade ederek “Ben sana bu telefonu kapattığımda sana güvenerek ve inanarak o güçle yayına çıkmak istiyorum dedim. Ben bunların hepsini not alıyorum dedim.

Bomba-1. Okan Kurt ve bu hanımefendi Ağustos ayından itibaren konuşmaya başlamışlar bu bombanın birincisi… Facebook’ta Messenger üzerinden konuşmuşlar. Yazışmaları Whatsapp’tan yazıp silmiş. Kızın instagramı yok, kıza bir kaç tane de fotoğraf gönderiyor… Kız şunları söyledi: ‘Aramızda duygusal hiç bir şey olmadı. Ben kendisine ‘Hira’yı babasız bırakamazsın’ dedim. Bana hep ayrılacağını söylüyordu. Okan ‘Demet Akalın bir psikopatın tekidir. Hastalık derecesinde kıskançtır eve geldiğinde beni koklar. Bir kadın kokusu bulursa burnumdan getirir. Bizim zaten bir karı-koca ilişkimiz yok. Biz yalandan devam ediyoruz bu evliliğe. Yaşım geçiyor hemen evlenelim dedi. Çocuk yapalım diye pres yaptı. Bu yüzden evlendim.’ dedi. Bunları anlatırım dediğimde ise beni ‘Elim kolum uzundur’ diyerek tehdit etti..’

Bomba 2. Okan Kurt ve kız tam iki kez görüntülü olarak konuşmuşlar” dedi.