Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Babil’de akılları baştan aldı! Bir de sağlık sorunu yaşamasa keşke!

Birce Akalay, Babil’de akılları baştan aldı! Bir de sağlık sorunu yaşamasa keşke!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle yeniden buluşan Babil dizisinin 2. sezonu başladı. 11 Eylül Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümde en önemli değişiklik Egemen karakterinde yaşandı. Ozan Güven’in ayrılığının ardından diziye yeni katılan Onur Saylak, ilk kez izleyicilerle buluştu.

Babil hayranları için bu değişim çok da kötü bir etki yaratmadı.Onur Saylak, belki Ozan Güven gibi bir Egemen ortaya çıkarmadı ama karakter de bu değişiklik sonrası pek sırıtmadı. Ancak Babil dizisinde asıl öne çıkan ve izleyicileri etkileyen isim Birce Akalay oldu.

Babil ikinci sezonu Birce Akalay için aslında sağlık sorunları yaşadığı bir döneme denk geldi.Set öncesi fizik tedavi gören oyuncu, boyun fıtığı sebebiyle sıkıntılı günler geçiriyor. Babil dizisi dışında hiçbir teklifi kabul etmeyen Birce Akalay, sadece diziyi kaldırabilecek bir durumda.

Sancıların koluna ve sırtına vurması ile zor anlar yaşayan ünlü oyuncu, fizik tedavi ile bundan kurtulmak için çaba sergiliyor. Diziye gelirsek İlay karakteri ise Babil izleyicilerini adeta mest ediyor. Yaşadığı sağlık sorunlarını zorlamasına rağmen sette elinden geleni yapan ünlü oyuncu, performansı ile yine parmak ısırttı.

11 Eylül Cuma akşamı dizinin yeni bölümünde İlay karakteri, ‘ diziyi sürükleyip götürdü’ desek yeridir… Birce Akalay da hem güzelliği hem performansı hem de ekran başındaki izleyicileri karaktere yakınlaştırması ile öne çıktı.

Oyuncu, İlay karakteri için instagram hesabından verdiği mesaj ile de çok dikkat çekmişti. Akalay, İlay’ı kalbi ağrıyarak canlandırıyor…

İşte ünlü oyuncunun o sözleri:

“Yağmur gelirken bazen insanın kemikleri ağrır, İlay bana geldikçe benim de bazen öyle kalbim ağrıyor.. 1 senedir hemen hemen her gün buluşuyoruz.. Hemen hemen her gün dinliyorum onu..O anlattıkça ben anlatıyorum. Şimdi yeniden kaldığımız yerden devam.. Dilerim siz de özlemişsinizdir. Bizi sizinle buluşturan herkese ve tüm oyun arkadaşlarıma 1000 teşekkür..
Onları ve sizi çok seviyorum.”