Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’da Meliha yürekleri yürekleri yaktı, gözyaşı sel oldu!

Kırmızı Oda’da Meliha yürekleri yürekleri yaktı, gözyaşı sel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları hayatın gerçek hikayelerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisi, izleyicileri derinden etkiliyor… Birçok kişi ekran başında belki de kendi hayatından bir parçayı izliyor. Birçok kişi belki de bu dizide verilen mesajlarla kendi hayatındaki sorunlara daha doğru yaklaşıyor…

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonun en etkili yapımlarından birisi oldu. Meliha’nın hikayesi birçok izleyiciyi bitirdi. Evrim Alasya’nın müthiş oyunculuk sergilediği ilk iki bölümde izleyiciler duygu karmaşası yaşadı.

Bazı konuların aslında bir dert olmadığını, başka insanların nasıl büyük acılar yaşadığını fark eden çok sayıda izleyici, bu durumu sosyal medyadaki yorumlarından yazıyor.

“Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin, zor durumda olanlara yardım etsin” diye izleyicilerin dileklerini sosyal medyada görebilirsiniz. Ne acılar yaşanıyor ne büyük dertler omuzlara yükleniyor.

“Meliha’nın hikayesi ruhuma işledi, resmen anlattıkça ben ağladım” diye mesaj bırakan izleyiciler Kırmızı Oda’nın 18 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 3. bölümünü de sabırsızlıkla bekliyor.