Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay çok akıllı davrandı, Kuş Uçuşu’ndan ikinci bir müjde daha geldi

Birce Akalay çok akıllı davrandı, Kuş Uçuşu’ndan ikinci bir müjde daha geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay’ın Kuş Uçuşu dizisinden haber bekleyenlere bir değil iki sürpriz birden! Birce Akalay, Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli iki Netflix dizisiyle Haziran ayında gündemin bir numarası haline gelmişti. Oyuncunun her iki dizisi de büyük beğeni topladı ve izleyiciler devamının çekilmesi için sosyal medyadan binlerce paylaşımda bulundu.

İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in de başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi için ikinci sezon onayı çıkmıştı. Birce Akalay ve arkadaşlarının yakın zaman içinde sete çıkarak çekimlere başlaması bekleniyor. Ancak yeni bir gelişmenin daha yaşandığı ortaya çıktı.

Kuş Uçuşu dizisinde ikinci sezon sürprizini heyecanla bekleyenlerin, dilekleri kabul oldu. Ancak ikinci sürpriz ise dizinin üçüncü sezonunun da çekileceğinin ortaya çıkmasıydı. Netflix’te büyük izlenme sayılarının elde edilmesi sonrasında Kuş Uçuşu dizisinin toplam 3 sezon olması yönünde bir karar alındığı iddiası ortaya atıldı. Kasım ayı içinde ekip sete çıkacak ve en net durum da o zaman kesinliğe kavuşacaktır.

Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonundaki kadrosuna yeni isimlerin de katılarak, ikinci ve üçüncü sezon çekimlerinin önümüzdeki aylarda tamamlanması bekleniyor.

Birce Akalay çok akıllı davrandı, Kuş Uçuşu'ndan ikinci bir müjde daha geldi 7

Ay Yapım imzası taşıyan Kuş Uçuşu dizisinin hikayesini daha önceki birçok başarılı senaryosu ile bilinen Meriç Acemi yazıyor… Koray Kerimoğlu’nun yönetmen olarak ikinci ve üçüncü sezonu çekeceği ortaya çıktı. Daha önce Kuş Uçuşu dizisinin yönetmeni olan Deniz Yorulmazer ise, bu sezon Fox TV’de büyük heyecanla beklenen Darmaduman isimli yeni diziye başladı. Bu nedenle de Kuş Uçuşu dizisinin teknik ekibinde değişiklik yaşandı.

Birce Akalay, son dönemde kendisine birçok teklif yapılmasına rağmen bunları kabul etmemişti. Hatta, yakın arkadaşı Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziden gelen teklifi de kabul etmeyen Birce Akalay, bunun sebebi olarak dijital dizilerinin yeni sezonlarının çekilme ihtimalini ortaya koymuştu.

Şayet oyuncu bir televizyon dizisine başlamış olsaydı, çok yoğun bir süreç yaşayacağından Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezonlarında yer alma konusunda büyük sıkıntı ortaya çıkacaktı. Birce Akalay’ın dijital dizileri öncelik olarak görmesi ve televizyon projelerini bekletmesinin çok akıllı bir karar olduğu, bu son gelişme ile ortaya çıktı.

Oyuncunun hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinde dünya çapında büyük başarı kazanması, aldığı bu kararın ne kadar doğru olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.