Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan bu ne şıklık dedirtti!..

Sümeyye Aydoğan bu ne şıklık dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan gençlik dizisi Duy Beni izleyici tarafından sevilince yeni sezonda da ekranlarda kendine yer buldu.

Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi pek çok oyuncuya da şöhret kapısını açtı. Bu oyuncularından birisi de dizi de ‘Melisa’ karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan oldu.

Daha önce Kahraman Babam ve Sadakatsiz isimli dizilerde küçük rollerde yer alan oyuncu, Duy Beni ile kariyerinde hızlı bir çıkışa imza attı.

Duy Beni dizisi sayesinde ise geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Sümeyye Aydoğan bu ne şıklık dedirtti!.. 7

Sümeyye Aydoğan’ın son instagram paylaşımı binlerce yorum aldı. Diziden sonra instagram’daki takipçi sayısı 1 milyon olan oyuncu siyah, paçaları püskül detaylı pantolonu ve deri ceketiyle siyah şıklık  sergiledi.

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Siyahın kraliçesi”, “Çok güzelsin” ve “Alevler Ateş” şeklinde yorumlar yapıldı.

Star TV’nin Duy Beni dizisinde oyuncuya, genç meslektaşları Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can ve Utku Coşkun’un yanı sıra deneyimli isimler Durul Bazan ve Murat Murat Daltaban eşlik ediyor.