Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay hayatının en güzel tatilini yaptı, öve öve bitiremedi!

Birce Akalay hayatının en güzel tatilini yaptı, öve öve bitiremedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esasen Ata Demirer ile birlikte anılan Bozcaada uzun süredir farklı tatil yapmak isteyenlerin uğrak noktası olmakta.

Bu deneyimi yaşayan ve hayatının en keyifli zamanlarını geçirdiğini söyleyen isimlerden birisi de Birce Akalay odu. Ünlü oyuncu 3 günlük Bozcaada tatilinin ardından instagram hesabından yazdığı mesaj ile yaşadıklarını anlattı, Bozcaada’yı öve öve bitiremedi.

İşte Birce Akalay’ın mesajı:

Hayatımda geçirdiğim en keyifli zamanlar olmaya açık ara adaydı Bozcaada’da geçirdiğimiz üç gün. Mübalâ etmiyorum harikulâdeydi ve içi dışı birdi sanki bu adanın.Bu samimiyet ve sevgiden sebep çok ama çok mutlu ayrılıyorum. Ama sadece bu kadar değil işte! Bakın anlatayım;

Zaman zaman hikayemde paylaştığım bu güzel bağ evi sevgili @patiskabozcaada ‘nın misafirlerine sunduğu üç evden biri.Evinizin yolu,zakumlar,lavantalar,bağlar,sazlıklarla bezeli incecik bir anayoldan etekleri toprağı örtmüş çamların arasından kıvrılıyor. Sabah gözünüzü Bozcaada’nın tertemiz rüzgarından hışırdayan asma yapraklarının ve çeşit çeşit kuşların senfonisi ile açıyorsunuz. Eğer köpeğiniz ile seyahat ediyorsanız şanlısınız çünkü hayvan dostlarımıza bu kadar ilgi ve sevgi gösteren başka bir yer daha henüz ömrümde görmedim. Sabah kahvaltınızı arzu ederdeniz @madam_nica ‘nın çok çeşitli ve lezetli mutfağından yapabilirsiniz. Adada ağırlıklı deniz ürünleri restoranları mevcut fakat @madam_nica ’nın et ağırlıklı menüsü kesinlikle denemeye değer. Tabii yanında yerli üzümden bir Bozcaada şarabı içmeyi unutmayın derim.Bu arada güleryüzlü ve samimi personeli ruhunuza çiçeklerden taç yapıyor desem yeridir. Varolsunlar.

“İşini severek yapan bakkal sevmeyerek yapan doktordan yeğdir” boşuna denmemiş.
Deniz mahsülleri konusunda ilk tercihimizi ikinci akşam @adambozcaada ‘dan yana yaptık ve iyi ki dedik. Şef ne gönderdiyse masamıza parmaklarımızı yedik bitirdik. İki kardeş işletmenin şeflerini ayrı ayrı tebrik ettik elleri dert görmesin! Son gece ise bu kez @yalovarestaurant bizi şahane ağırladı, orada da tatmaya doyamadığımız deniz mahsullü cevhice uyarlamasını asla unutmayacağım.

Son olarak Ayazma plajının hemen başında kurulmuş Vahit’in yerinde “Bıyıklı” (yerli kalamar bacağı) yemeyi ve Rüzgar Güllerinin yanı başındaki gün batımı tepesinde şarabınızla gün batırma ritüelini yaşamayı sakın ihmal eymeyin.

Bu samimi ve bana şifa gibi gelen tatilin en önemli halkası olan Bozcaada’nın nadide kadın işletmecileri @patiskabozcaada yani adalı yeni dostlarımız sevgili Oya ve Saada ‘ya sonsuz teşekkürler. Kucak kucak sevgi, öpücük! Bereketiniz bol olsun hanımlar.
Sizi seviyoruz!!
ve tabii ki Bozcaada’yı.
?

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hayatımda geçirdiğim en keyifli zamanlar olmaya açık ara adaydı Bozcaada’da geçirdiğimiz üç gün. Mübalâ etmiyorum harikulâdeydi ve içi dışı birdi sanki bu adanın.Bu samimiyet ve sevgiden sebep çok ama çok mutlu ayrılıyorum. Ama sadece bu kadar değil işte! Bakın anlatayım; Zaman zaman hikayemde paylaştığım bu güzel bağ evi sevgili @patiskabozcaada ‘nın misafirlerine sunduğu üç evden biri.Evinizin yolu,zakumlar,lavantalar,bağlar,sazlıklarla bezeli incecik bir anayoldan etekleri toprağı örtmüş çamların arasından kıvrılıyor. Sabah gözünüzü Bozcaada’nın tertemiz rüzgarından hışırdayan asma yapraklarının ve çeşit çeşit kuşların senfonisi ile açıyorsunuz. Eğer köpeğiniz ile seyahat ediyorsanız şanlısınız çünkü hayvan dostlarımıza bu kadar ilgi ve sevgi gösteren başka bir yer daha henüz ömrümde görmedim. Sabah kahvaltınızı arzu ederdeniz @madam_nica ‘nın çok çeşitli ve lezetli mutfağından yapabilirsiniz. Adada ağırlıklı deniz ürünleri restoranları mevcut fakat @madam_nica ’nın et ağırlıklı menüsü kesinlikle denemeye değer. Tabii yanında yerli üzümden bir Bozcaada şarabı içmeyi unutmayın derim.Bu arada güleryüzlü ve samimi personeli ruhunuza çiçeklerden taç yapıyor desem yeridir. Varolsunlar. “İşini severek yapan bakkal sevmeyerek yapan doktordan yeğdir” boşuna denmemiş. Deniz mahsülleri konusunda ilk tercihimizi ikinci akşam @adambozcaada ‘dan yana yaptık ve iyi ki dedik. Şef ne gönderdiyse masamıza parmaklarımızı yedik bitirdik. İki kardeş işletmenin şeflerini ayrı ayrı tebrik ettik elleri dert görmesin! Son gece ise bu kez @yalovarestaurant bizi şahane ağırladı, orada da tatmaya doyamadığımız deniz mahsullü cevhice uyarlamasını asla unutmayacağım. Son olarak Ayazma plajının hemen başında kurulmuş Vahit’in yerinde “Bıyıklı” (yerli kalamar bacağı) yemeyi ve Rüzgar Güllerinin yanı başındaki gün batımı tepesinde şarabınızla gün batırma ritüelini yaşamayı sakın ihmal eymeyin. Bu samimi ve bana şifa gibi gelen tatilin en önemli halkası olan Bozcaada’nın nadide kadın işletmecileri @patiskabozcaada yani adalı yeni dostlarımız sevgili Oya ve Saada ‘ya sonsuz teşekkürler. Kucak kucak sevgi, öpücük! Bereketiniz bol olsun hanımlar. Sizi seviyoruz!! ve tabii ki Bozcaada’yı. ?

BirceAkalay ☮ (@birceakalay)'in paylaştığı bir gönderi ()