Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de sürpriz ödülle ilgili müjdeyi paylaşımı ile duyurdu!

Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de sürpriz ödülle ilgili müjdeyi paylaşımı ile duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile yaz boyu gündemde kalan Birce Akalay, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen bir isim. Oyuncu, özellikle Kuş Uçuşu dizisini çok beğenen ve ikinci sezonu merakla bekleyen izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı.

Başrolünü İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2.sezonunun çekileceğini daha önce yaptığı röportajlarda söyleyen oyuncu, dizinin çekimlerinin başladığını da yine sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de sürpriz ödülle ilgili müjdeyi paylaşımı ile duyurdu! 9

Bu paylaşımdan kısa bir süre önce Miray Daner de kendi instagram hesabından sete gelip çekimlere başladıklarını göstermişti. Bu kez Birce Akalay, ilk set gününden izleyenlere heyecanla aşağıdaki paylaşımı yaparak dizinin yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. Birinci gün olduğunu belirten oyuncu, not düştüğü etiketler ile Kuş Uçuşu setinde olduklarını müjdeledi!

Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de sürpriz ödülle ilgili müjdeyi paylaşımı ile duyurdu! 10

Bu arada Birce Akalay, bir başka sürpriz gelişmeyi de hayranları ile instagram hesabından paylaştı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 8. Altın 61 Ödülleri’nde kazandığı ödül için hem teşekkür etti hem de hayranlarına bu güzel gelişmeyi duyurdu.

Üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen ve bağımsız bir ödül töreni olan Altın 61 ödülleri için oylar internet üzerinden kullanıldı. 2,5 milyon kişinin oylarıyla belirlenen ödüller, 16 Kasım’da açıklandı. Birce Akalay da “Yılın En İyi Dijital Dizi Kadın Oyuncusu” ödülünü almaya layık görüldü.

Birce Akalay hem Kuş Uçuşu hem de sürpriz ödülle ilgili müjdeyi paylaşımı ile duyurdu! 11

Birce Akalay, Netflix için çekilen iki dizisi Mezarlık ve Kuş Uçuşu ile uzun süre konuşuldu. Oyuncu, Netflix Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerdeki abonelerin de merakla izledikleri iki dizisi ile sosyal medyanın da gündemindeydi. Yaz aylarında Top 10 listelerinden düşmeyen iki dizisi ile birlikte bu ödülü de fazlasıyla hak etmiş görünüyor oyuncu! Oyuncu, aldığı ödül için “Teşekkürler gençler” notuyla oy verenlere de ayrıca teşekkür etti…