Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni bitti ama ödüller ardından geliyor! Rabia Soytürk’e sürpriz bir ödül geldi!

Duy Beni bitti ama ödüller ardından geliyor! Rabia Soytürk’e sürpriz bir ödül geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İkisi de genç kuşağın dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyorlar. Rabia Soytürk, Star TV’nin geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Duy Beni dizisinde oynadığı Ekim karakteri ile yaz sezonundan beri gündemden düşmedi! Gençler arasında sosyal medyada en popüler kadın oyunculardan birisi olarak sürekli konuşuluyor. Mert Ramazan Demir ise Yalı Çapkını ile adeta ekranda fırtınalar estirmekte!

Star TV’nin bir başka dizisi Yalı Çapkını ile gündemde olan Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile başrolünde oynadığı dizideki Ferit karakteriyle çok sevildi. Her hareketi, her sahnesi olay olan Ferit karakterine o kadar çok yakıştırılıyor ki sosyal medyada da en popüler isimler arasında.

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencileri tarafından kurulan Altın 61 Ödülleri’nin sonuçları açıklandı. Bağımsız bir ödül töreni olarak lanse edilen Altın 61 Ödülleri’nin 2022 yılında aday olan isimleri için 2,5 milyondan fazla kişi internet üzerinden oy kullandı.

En İyi Kadın Dizi Oyuncusu olarak Pınar Deniz, erkek kategorisinde ise Yargı dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ödül aldı. En İyi Dizi Çifti ise Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u oldular. Merakla beklenen bir başka kategori de “Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek-Kadın Oyuncusu’ idi.

 

Duy Beni bitti ama ödüller ardından geliyor! Rabia Soytürk'e sürpriz bir ödül geldi! 8

Bu kategoride oylamada sona kalan isimler arasında kimlerin kazanacağı merak konusu olmuştu! Sonunda bu isimlerin Yalı Çapkını ile gündemde olan Mert Ramazan Demir ve Duy Beni dizisinin oyuncusu Rabia Soytürk olduğu açıklandı.

Duy Beni bitti ama ödüller ardından geliyor! Rabia Soytürk'e sürpriz bir ödül geldi! 9

İki oyuncu, son dönemin çok konuşulan isimleri olarak hayranları tarafından bu ödüle layık bulundular. 16 Kasım’da açıklanan sonuçlarla birlikte Demir ve Soytürk, Altın 61 Ödülleri’nde halk tarafından En İyi Çıkış Yapan oyuncular olarak ödül almaya hak kazandılar…