Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, kendi emeklilik planını 38 yaşında yapmayı başardı!

Birce Akalay, kendi emeklilik planını 38 yaşında yapmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, kendi markası olan mücevherler için tanıtım çalışmalarına devam ederken, yeni proje teklifleri de alıyor. En son Oktay Kaynarca ile yeni atv dizisi için görüşen oyuncu, net bir yanıt vermemişti…

Kuş Uçuşu isimli dizisinin Netflix’te 3 Haziran’da yayınlanacağının duyurulmasının ardından Mezarlık isimli dijital dizinin de izleyicilerle buluşmasını bekleyen Birce Akalay, bu iki dizinin ikinci sezon çekimlerinin olması ihtimalini düşünüyor. Oyuncu bu nedenle de kendisini bağlayacak bir anlaşmaya henüz imza atmak istemiyor.

Ticarete atılmanın kendisin için zorlayıcı olduğunu ifade eden oyuncu, sürekli matematik ile uğraşınca da adapte olmakta zorlandığını ifade etti. Oyuncu, “Kendi emeklilik planımı 38 yaşında yapmış olduğum için kendimle gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Okul yıllarında da matematiğinin iyi olmadığını ifade eden oyuncu, “Perişanlık, adapte olması çok zor ama çok keyifli. Ama kendi emeklilik planımı 38 yaşında yapmış olduğum için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

Sevdiği bir kadın arkadaşının desteği ile bu projeyi ortaya koyduğunu ve iyi bir süreç devam ettiğini anlatan Birce Akalay, bu fikrinin de pandemi sürecinde oluştuğunu anlattı.

Kendi çizimlerini mücevher tasarımına dönüştürerek farklı bir konsept oluşturan oyuncu, yurt dışından kendisine çok güzel yorumlar geldiğini söyledi.

Tasarımları kendisi yaptığı için kendisini geliştirmesi gerektiğini de anlatan Birce Akalay, Türk dizilerinin yurt dışında çok izlenmesinin kendi markasına da olumlu yansıdığını ifade etti.

Dominik Cumhuriyeti, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya gibi birçok ülkeden siparişler aldığını anlatan Birce Akalay, bunu da diziler sayesinde birçok ülkede tanınmasına borçlu olduğunu belirtti

Oyuncu, “İnşallah yurt dışında mağazamı açarım. Şu an dileğim bu” diyerek de bir temennisinden bahsetti.