Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, Netflix için çekilen dizisi Mezarlık’ın setinden güzel bir sürpriz yaptı

Birce Akalay, Netflix için çekilen dizisi Mezarlık’ın setinden güzel bir sürpriz yaptı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi ile gelmişti Birce Akalay. Dizi sezon başında final yaptı ve o günden beri de Birce Akalay ekranda yok. İzleyenleri oyuncuyu hayli özledi ve bir an önce tv dizilerine dönmesini bekliyor.

Ancak şu sıralar oyuncunun seçimi tv değil dijitalden yana oldu! Birce Akalay, yakın zamanda televizyonda bir dizide yer alacak mı henüz bir netlik yok ancak Netflix için çekilen Mezarlık dizisi de merakla bekleniyor.

Dizide başarılı oyunculardan Olgun Toker ile kamera karşısına geçen Birce Akalay, çarpıcı bir hikaye ile izleyicinin karşısına gelmek için gün sayıyor. Oyuncu, yeni dizisi için de bir hayli heyecanlı. Bu heyecanını da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla zaman zaman ortaya koymakta.

Son olarak dizinin setinden fotoğraflar yayınlayan oyuncu, takipçilerini de çok sevindirdi. Dizinin yönetmeni Abdullah Oğuz’un çekimler sırasındaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, polisiye gerilim türündeki yeni dizisine merakı da arttırmakta…

Birce Akalay, Netflix için çekilen dizisi Mezarlık'ın setinden güzel bir sürpriz yaptı 8

Çekimleri büyük bir titizlikle yürütülen dizi, orijinal yerli bir dizi olarak Netflix’te yayınlanacak.  Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çekecek olan dizinin senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber yazıyor.

Birce Akalay, Mezarlık dizisinde bir polisi canlandıracak. Oyuncu, dizide rol aldığı isimlerle setten pozunu paylaşırken “Evet yaptık” notunu düştü… Dizinin iki ay kadar önce başlayan çekimlerinin bittiğini de müjdeledi oyuncu bu paylaşımı ile…

Birce Akalay, Netflix için çekilen dizisi Mezarlık'ın setinden güzel bir sürpriz yaptı 9