Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor!

Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon hala devam ederken kanalların dizilerle ilgili çalışmaları ise hiç bitmiyor! Biri biten dizinin yerine bir başkası geliyor. Televizyon kanallarının büyük gelir elde ettikleri dizilerle ilgili planları kısa vadeli değil! Biz sezonda dizileri izlerken bir sonraki sezon için çoktan çalışmalar başlıyor.

Şimdiden yaz dizilerinin planlamasını yapan hatta bir sonraki Eylül sezonu için dizi çalışmalarını başlatan kanallardan haberler gelmekte. Star TV, bu kanallar arasında şimdilik çalışmalarıyla yeni sezonu çoktan belirlemiş durumda!

Zira yaptığı anlaşmalar ve seçilen diziler ile oyunculara bakılırsa, Star TV, 2022-2023 sezonunda çok konuşulacak! Son dönemde dizi seçimleriyle kimi talihsizlikler yaşayan Star TV, iddialı yapımları ekrana getirmek için çabaladı ancak pek çok dizisi de erken final yaptı.

Son iki sezonda yaşanan şanssızlıkların ardından kanalın şimdi daha dikkatli proje seçimi yaptığı görülmekte. Sefirin Kızı, Menajerimi Ara ve Ada Masalı dizileri, Star TV için şans oldu. Şu anda ekranda olan Kaderimin Oyunu da yine kötü giden durumu düzelten bir yapım olarak devam etmekte.

Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor! 10

Ancak pek çok dizi için umutlu başlayan süreç, hüsrana dönüştü kanal adına. Şimdi bu hataların ardından daha temkinli ancak ders alarak gidilen bir süreç gözleniyor. Seçilen projeler ve hikayelere bakılırsa, Star TV, yeni sezonda çok konuşulacak işlere imza atacak!

Özellikle son dönemde dizileriyle büyük dikkat çeken OGM Pictures ile Star TV’nin yaptığı anlaşma, sezonu şimdiden garantilemiş gösteriyor kanalı…

Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun ortaklığında kurulan OGM Pictures, ekranda çok konuşulan dizilere imza attı. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda’nın ardından şimdi de Netflix için çekilecek olan Süslü Korkuluk dizisi yapım şirketinin başarılı dizileri.

Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor! 11

Star TV, OGM Pictures ile öncelikli olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı ve şimdiden merakla beklenen Kral Kaybederse isimli dizi için imza attı. Gelecek sezon için hazırlanacak olan bu dizi ile birlikte yine iki dizi anlaşması daha yapıldı.

Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor! 12

Bu dizilerden birisi Hanedan ismini taşıyor. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği diziyle ilgili çok fazla detay yok. Ancak Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olacağı da şimdiden kulislerde konuşulmakta.

Bir diğer iddialı proje ise TMC Film’in hazırladığı ve Neslihan Atagül’ün başrolde yer alacağı öğrenilen Gecenin Ucunda dizisi.

Star TV, Eylül sezonunda resmen dizileriyle ekrana damga vuracak! 3 dizi şimdiden heyecanı zıplatıyor! 13

Star TV, yeni sezon için hızlı bir atak yaptı. Ancak bu atakların arkasının kesilmeyeceği de iddialı projeleri şimdiden planlamasından anlaşılıyor! Görünen o ki kanal bu kez işi pek şansa bırakmayacak ve dizi konusunda yaşanan 2 yıllık hüsranı tersine çevirecek…