Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Demet Özdemir’in yeni dizisi sonunda belli oldu! Çekimler Mart ayında başlıyor…

Ve Demet Özdemir’in yeni dizisi sonunda belli oldu! Çekimler Mart ayında başlıyor…

tarafından zk zk

Televiyongazetesi.com/Detay – 26 Şubat’ta 30 yaşına giren Demet Özdemir, sevdikleriyle verdiği partiyle gündeme geldi.1992 Doğumlu olan oyuncu, ilk olarak 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol almıştı. 16 yaşında dans ederek hayatını kazanmaya başlayan Özdemir, daha sonra Şahika Tekand’dan oyunculuk dersleri alarak mesleğe adım attı.

No:309 dizisiyle beğeni toplayan oyuncu, ardından oynadığı Erkenci Kuş dizisi ile adeta şöhreti yakaladı! Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen Demet Özdemir’in oyunculuk kariyerinde bu diziden sonra önü de açıldı. Ardından dram projesinde yer almak isteyen ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisini seçen oyuncu, geçtiğimiz sezon final yapan diziden sonra da Aşk Taktikleri isimli filminde oynadı.

Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynadığı romantik komedi filmi, Netflix için çekildi. Film, yayınlandığı ilk haftada dünya listesine girdi ve ilk sıralara yükseldi. Özdemir, uzun zamandır ekranda olmasa da yeniden gündemin ilk sıralarına oturdu.

Hayranları ise onu ekranda görmek için sabırsızlanıyor. Demet Özdemir, bu sezon dizi yapmayı tercih etmedi ve uzun bir zaman dinlendi. Şimdi ise yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor! Fakat dizi ekranda değil, dijital platformda yayınlanacak!

Ve Demet Özdemir'in yeni dizisi sonunda belli oldu! Çekimler Mart ayında başlıyor... 1

Türkiye pazarına henüz yeni giren ve pek çok ünlü isimle anlaşan Disney Plus için çekilecek Dünyayla Benim Aramda isimli dizide rol alacak Demet Özdemir. Başrolleri Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile paylaşacak.

Uzun süredir dizinin hazırlıkları sürüyordu ancak oyuncu seçimleri yapılmamıştı. Son gelen haberler, Demet Özdemir hayranlarını hem mutlu edecek hem de platforma üye olmayacaklar için biraz üzücü olacak…