Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, o şok sözleri bakın kime söylüyor?

Birce Akalay, o şok sözleri bakın kime söylüyor?

tarafından zk zk
atv’nin Yıllar Sonra isimli dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Birce Akalay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sert sözleriyle dikkat çekti.

Yeni sezonda boy göstereceği yapım öncesinde bol bol tatil yapan ve gezen oyuncu Birce Akalay yaptığı paylaşımla hayvan dostlarını tatilde de unutmadığını gösterdi.

Söz konusu hayvan dostlarımız olunca son derece önemli paylaşımlarda bulunan ve hayvanlara yapılan zulme tepkisiz kalmayan oyuncu Birce Akalay bu defa da tatil için bir süre konakladığı sitede yaşayan hayvanların gizlice sahile taşındığını duyurdu. Hayvanların sahipsiz bırakılarak kaderine terk edildiğini söyleyen Akalay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Birce Akalay, o şok sözleri bakın kime söylüyor? 7

“5 aylık Zeytin’i ve bir grup köpeği siteden sahile taşımışlar bu akşam. Sahiplenmek yerine ..ktan kadere bırakmışlar böbürlene böbürlene! Hem de kaşla göz arasında! Hayvanlarla birlikte yaşamayı beceremeyen bir takım insanoğlu yüzünden bir avuç canlı artık korunmasız! Üstelik güçleri imkanları varken! Sizin evrende karşılığı olmayan egonuz, bu küçücük gezegende sizi ucubeleştiriyor da haberiniz yok! Sizi toplayıp bırakmalı hiç bilmediğiniz adreslere. Şüphesiz ki yok olursunuz… Denemesi bedava!”