Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay, öyle bir tüyo verdi ki Kuş Uçuşu ve Mezarlık izleyenleri çok sevinecek!

Birce Akalay, öyle bir tüyo verdi ki Kuş Uçuşu ve Mezarlık izleyenleri çok sevinecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız çekimleri yapılan ve bu yıl Haziran ayında bir kaç hafta arayla yayınlanan Netflix dizileriyle gündemde. Başarılı oyunculuğu ile her iki dizideki performansı çok beğenilen Akalay, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

En son Son Yaz dizisinde kısa bir süre rol aldıktan sonra ekrana ara veren Birce Akalay, dijital platform Netflix’ten gelen iki diziyi kabul etmişti. Önce Kuş Uçuşu dizisi yayınlandı. 3 Haziran’da 8 bölümün yayınlanmasıyla birlikte adeta izleyici tarafından sosyal medyada bir fırtına koptu!

Dizi, yerli ve yabancı Netflix aboneleri arasında hızla izlenirken, Top 10 listelerinde kaldı haftalar boyunca. Bu arada Birce Akalay’ın bir diğer dizisi Mezarlık da iki hafta sonra yayınlandı. Bu dizi de yine Top 10’un ilk sıralarına çıktı.

Her iki dizisi Top 10’da uzun süre kalan ve çok konuşulan, bu iki dizisinde bambaşka karakterlere hayat verirken, oyunculuğu ile alkışlanan Birce Akalay, aylardır gündemden düşmüyor! Ünlü oyuncunun bir süre önce Oktay Kaynarca ile bir araya gelmesiyle atv’de yayınlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynama ihtimali olarak konuşulmuştu.

Kaynarca’nın aynı zamanda ortağı olduğu yapım şirketi tarafından çekilecek dizi için Birce Akalay ile görüştüğü konuşuldu. Ancak Akalay’ın, Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin çok sevilmesi, izleyenlerin ısrarla 2. sezon bölümlerini sormasıyla birlikte, bu dizilerin yeni sezonlarının çekilme ihtimali de arttı.

Birce Akalay, öyle bir tüyo verdi ki Kuş Uçuşu ve Mezarlık izleyenleri çok sevinecek! 9

Resmi bir açıklama olmasa da Birce Akalay’ın bu ihtimal nedeniyle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden aldığı teklifi geri çevirmek durumunda kaldığı yansıdı kulislere. Bu arada iki dizinin 2. sezonlarının çekilip çekilmeyeceği ise netlik kazanmadığı gibi, muallak bir durum olarak sadece kulislerde kaldı.

Birce Akalay’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajdaki sözleri, Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonlarını heyecanla bekleyenler için de büyük bir umut ve tüyo oldu! Akalay, bir sokak röportajındaki açıklamasında, dijital projelerin devamının geleceğini söyledi.

Birce Akalay, öyle bir tüyo verdi ki Kuş Uçuşu ve Mezarlık izleyenleri çok sevinecek! 10

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre, yeni sezonda bir projede olup olmayacağı sorulan oyuncunun, “Dijital işlerin devamı var. Onların hazırlıkları onların çalışmaları toplantıları öyle şimdilik onları konuşuruz. Eğer ulusal kanala bir şey yaparsak haberiniz olur” sözleriyle Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerini işaret anlaşılıyor. Dijital işlerin devamı diyerek iki dizinin de 2. sezonlarının çekileceğinin müjdesini vermiş oldu Birce Akalay…

Bu arada Netflix için çekilen bu iki dizinin çok beğenildiğinin hatırlatılması üzerine de oyuncu,  “İki iş göğsümüzü kabarttı. Çok mutluyum ben de gerçekten” diye konuştu.

Birce Akalay, öyle bir tüyo verdi ki Kuş Uçuşu ve Mezarlık izleyenleri çok sevinecek! 11

Bir hayalini de aktaran oyuncu, yönetmenlik yapmak istediğini belirterek “Çok istiyorum. Önce bir kısa metraj çekip yapabildiğimi görmem lazım. Çünkü bildiğim, deneyimlediğim bir şey değil” yanıtıyla dikkat çekti.

Oyunculuğunun yanı sıra kamera arkasına geçme hayali de olan Birce Akalay, ayrıca senaryo yazdığını da sözlerine ekledi. Akalay, “Yazmak zaten ekstra bir öğreti istiyor. Normalde senaryo yazıyorum, senaryo yazmak ayrı bir şey tabii ki onun için gerçekten çalışmak lazım. Senaryo doktorlarının görmesi lazım, bir sürü bir şey… Şu an bir hayalden bahsediyoruz yani ne yapmak gerekiyorsa o yapılır herhalde” diye konuştu.

Bu arada bir süre önce kendi ismiyle bir mücevher markası kuran ve tasarımlarını satarak ticarete atılan Birce Akalay, bu yeni işinin de güzel gittiğini ve yavaş yavaş beklentilerinin karşılık bulduğunu da belirtti.