Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, yeni bir tüyo mu?

Yargı dizisi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, yeni bir tüyo mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ilgaz ve Ceylin’in düğün törenleriyle birlikte neşeli bir şekilde sezona veda edecekti Yargı dizisi ama 6 ay sonrasında yaşanacak cinayetle ilgili sahneler, izleyiciyi şoka uğratarak tatile gitti. Tatil bitmek üzere. Dizinin ikinci sezon ilk bölümünün senaryosu hazır. Senarist Sema Ergenekon, merakla beklenen bölümü tamamladığını sosyal medyadan duyurmuştu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldıkları Yargı dizisi, geçtiğimiz sezon Kanal D’nin çok başarılı yapımlarından birisiydi. Dizi, izleyiciyi her hafta aynı heyecanla ekran başına çekmeyi başardı. Sema Ergenekon’un usta kaleminden çıkan dizi, zekice hamleleri ardı ardına gelen hikayesiyle, temposu düşmeden sezon sonuna kadar sürdü.

Yargı’nın ikinci sezon çekimleri için sete çıkılmasına da kısa bir süre kaldığı, geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmeni Ali Bilgin’in de yer aldığı bir fotoğrafın Sema Ergenekon tarafından yayınlanmasıyla anlaşıldı. Kamera arkasında ekibin hazırlıklarına başladığını gösteren bu durum, çekimlerin de kısa süre içinde başlayacağının bir işaretiydi.

Yargı dizisi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, yeni bir tüyo mu? 8

Bu arada Yargı dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşım ise heyecanı daha da katladı! Zaman zaman izleyicinin heyecanını yüksek tutmak için yapılan paylaşımlardan biriydi ama 2. sezonla ilgili bir tüyoyu da içinde saklıyor mu, izleyip hep birlikte göreceğiz…

Yargı dizisi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, yeni bir tüyo mu? 9

İlk sezon sonuna doğru diziye katılan Şükran Ovalı, Savcı Derya karakterine hayat veriyor. Mehmet Yılmaz Ak ise Savcı Pars olarak ilk bölümden beri dizide. Pars ve Derya arasında muhtemel bir aşk ilk sezonda beklendi ama görünen o ki 2. sezona kaldı! Dizinin sosyal medya hesabından Pars ve Derya’nın, Ceylin ve Ilgaz’ın düğününde yanyana oturdukları bir kare paylaşılarak “Umarım düğün çiçeğini siz yakalarsınız” mesajı not edilmekte. Bu paylaşım, 2. sezonda Derya ve Pars arasındaki aşk beklentisi ile ilgili ihtimali de kuvvetlendirmekte! İzleyiciye bir tüyo verildiği izlenimi edinilen bu paylaşım, Eylül ayına doğru ilerlerken Yargı izleyenlerini meraklandırmış durumda!

Eylül’ün ortalarına doğru yayınlanması bekleniyor ilk bölümün. Çekimlerin henüz başlamadığı da biliniyor. Yargı’nın başrollerinden Pınar Deniz, yaz boyunca Disney Plus için çekilen Avcı dizisinde rol aldı. Oyuncunun çekimlerinin bitmesinin ardından, Yargı’nın setine gelmesi bekleniyor…

Bu arada Yargı’Da ikinci kez evlenen Ceylin ve Ilgaz’ın, 6 ay boyunca başlarına ne geldiği de büyük merak konusu! Ceylin’in elleri, üstü başı kanlı, elindeki bıçakla ofisine kaçtığı, Eren’in onu kovalayıp önce Adli Tıp’a sonra Emniyet’e getirerek sorguladığı ve “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” sorusu, herkesi şoke etmişti.

Mutlu bir şekilde yeniden evlenerek hayatlarını birleştiren iki aşığın neler yaşadığı ve 6 ay sonrasına kadar neler olduğunu da muhtemelen yeni sezonda hep birlikte izleyeceğiz…