Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay sinyali vermişti, Kuş Uçuşu dizisinden güzel haber geldi!

Birce Akalay sinyali vermişti, Kuş Uçuşu dizisinden güzel haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayı içinde Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli diziler Netflix’te yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Miray Daner ile İbrahim Çelikkol’un da yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunu beklediği için kendisine gelen teklifleri kabul etmeyen Birce Akalay, dünya çapında ilgi görmesi üzerine böyle bir karar almıştı.

Kuş Uçuşu dizisinin devam etmesini bekleyen izleyiciler de Netflix’ten gelecek karara kilitlendi. Birce Akalay daha önce röportajlarında her iki dizisinin de devam edeceğine yönelik sinyaller olduğunu belirtmiş ama net karar duyurulmamıştı.

Kuş Uçuşu dizisinin hem Türkiye’de büyük ilgi görmesi hem de dünya çapında başarılı sonuçlar alması sonucunda Netflix yetkilileri projenin devamı yönünde bir karar aldı. Bu karar ile birlikte de dizinin hayranları büyük mutluluk yaşadı.

Birce Akalay, kendisine gelen birçok proje olmasına rağmen bunları değerlendirmek istemeyerek, Netflix’in iki dizi için alacağı kararı beklemek istemişti. Bu tutumunda da gayet isabetli bir karar aldığı anlaşılan oyuncu, yakında yeniden sete çıkacak.

Birce Akalay sinyali vermişti, Kuş Uçuşu dizisinden güzel haber geldi! 7

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonu için hazırlıkların çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor. Ay Yapım imzasını taşıyan dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alıyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yaptığı dizinin çekim takviminin de yakında ortaya çıkması bekleniyor.

İrem Sak ile Defne Kayalar’ın da kadrosunda yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinden gelen güzel haberin ardından hayranlar, 4 bölüm yayınlanan Mezarlık dizisinin de devamı yönünde bir karar alınmasını bekliyor.

Birce Akalay hayranları, her iki dizinin de oyuncunun kariyerinde uluslararası anlamda büyük bir çıkış olduğu için bu projelerin devam etmesinin oyuncuya büyük faydası dokunacağını düşünüyor.