Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Nihal Yalçın’a ödül getiren Zuhal filmini kaçıranlara müjde!..

Yetenekli oyuncu Nihal Yalçın’a ödül getiren Zuhal filmini kaçıranlara müjde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde rol alan başarılı oyuncu Nihal Yalçın, ilk kez geçen yıl Ekim ayında 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde seyirciyle buluşan ve kendisine En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getiren Zuhal adlı filmdeki performansıyla adından söz ettirmişti.

Nazlı Elif Durlu’nun ilk uzun metraj filmi Zuhal, İstanbul’da ilk kez geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali’nde seyirciyle buluştu. Film uluslararası prömiyerini de Kasım ayında Tallinn Black Nights Film Festivali’nde yapmıştı.

Festivalin ulusal yarışmasında jüri karşısına çıkan kara komedi türündeki Zuhal filmini kaçıranlara müjdeyi, Nihal Yalçın sosyal medya paylaşımıyla verdi.

Yetenekli oyuncu Nihal Yalçın'a ödül getiren Zuhal filmini kaçıranlara müjde!.. 7

Zuhal, 27 Ağustos Cumartesi saat 21.15’de Beyoğlu Atlas Sineması’nda, 28 Ağustos Pazar günü saat 20.45’de ise Kadıköy Sineması’nda sinemaseverlerle buluşacak.

Film, başarılı bir avukat olan ve İstanbul’un merkezinde yalnız yaşayan Zuhal adlı bir kadının evinin derinlerinden gelen bir kedi sesinin peşinde çıktığı çaresiz arayışı ve o güne dek yüzlerini bile görmediği komşularıyla yaşadığı absürt karşılaşmaları konu alıyor.

Senaryosunu Nazlı Elif Durlu ve Ziya Demirel’in birlikte yazdığı, yapımcılığını Anna Maria Aslanoğlu’nun üstlendiği filmde Nihal Yalçın’ın yanı sıra Sadi Celil Cengiz, Nur Sürer, Serpil Gül, Sencar Sağdıç, Aysan Sümercan, Burcu Halaçoğlu, Şebnem Sönmez, Çağdaş Ekin Şişman oynuyor.