Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay, sosyal sorumluluk adına güçlü bir mesaj verdi!

Birce Akalay, sosyal sorumluluk adına güçlü bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ilk sezonları yayınlanan Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizileri ile çok konuşulan Birce Akalay, 2023 yılında da yoğun bir çekim programının içinde yer aldı.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezonlarının çekimleri için sete çıkan oyuncu, yakında Netflix’te yine hayranlarını heyecanlandıran sezonlarla yerini alacak.

Birce Akalay, ayrıca sosyal sorumluluk adına faaliyetler yürütmeye de devam ediyor. Lösemili Çocuklar Vakfı’nın tatil köyünü ziyaret ederek, sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü oyuncu, dikkatleri bu konuya çekti.

Ünlü oyuncu, Lösemi ile kanser ile mücadele eden çocukların hayatlarının zorluğuna dikkat çekerek, kendisini takip edenlerden yardım faaliyetlerinde bulunmalarını istedi.

Yayınladığı videoda Birce Akalay, “Burada gönüllü olarak eğitim vermek isteyen eğitimci arkadaşlar, lütfen burada şahane bir yer olduğunu gözden kaçırmayın. Gerçekten burada şahane bir amaca hizmet edeceksiniz” diye konuştu.

Çocuklar ile etkinliklere katılan Birce Akalay, bu anları da yayınladı ve Lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukları gündeme taşıdı.