Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay ve Aleyna Solaker’den zarafet saçan pozlar!

Birce Akalay ve Aleyna Solaker’den zarafet saçan pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisini kazanan, zarif ve seksi pozları paylaşmayı çok seviyor. Birce Akalay ve Aleyna Solaker de son fotoğrafları ile takipçilerinin beğenisini kazandı.

Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay, özel bir pozunu yayınladı. Siyahlar içinde ve yerlerde sürünen elbisesi ile göz dolduran ünlü oyuncu, zarafetiyle de takipçilerinin kalbini çaldı. “Uç küçük kanat” notu ile paylaşımda bulunan Birce Akalay, instagram’da 2.1 milyon takipçiye hitap ediyor. Hayranları, “Zarafet diye buna denir” diyerek bu paylaşıma yorum bıraktı.

Birce Akalay ve Aleyna Solaker'den zarafet saçan pozlar! 9

Kırgın Çiçekler dizisindeki Meral karakteri ile ünlenen Aleyna Solaker ise sosyal medyada zarafet saçmaya devam ediyor. Zaman zaman seksi pozlar da paylaşan oyuncu, bu sefer dekolteli elbisesi ile güzelliğini sergiledi.

Birce Akalay ve Aleyna Solaker'den zarafet saçan pozlar! 10

Fit vücuduyla göz dolduran oyuncu, pandemi öncesinde Hizmetçiler isimli diziye başlamış ancak 3 bölüm yayınlanan yapım, pandemi nedeniyle iptal edilmişti. En son Aleyna Solaker İki Gözüm Ahmet isimli filmdeki Ceylan karakteri ile dikkatleri çekti.

Oyuncunun göğüs dekolteli pozuna takipçileri, “Bu ne güzellik” yorumun yaptı.

Birce Akalay ve Aleyna Solaker'den zarafet saçan pozlar! 11