Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca’nın gençlik ve ihtiyarlık ölçüsü!

Oktay Kaynarca’nın gençlik ve ihtiyarlık ölçüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının televizyon ekranındaki fenomen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli karakterini Oktay Kaynarca canlandırıyor. Usta oyuncu, Süleyman Çakır karakterinden sonra, Hızır rolünü de yine fenomenleştirmeyi başardı.

Ekranın ağır ağabeyi olarak da anılan Oktay Kaynarca, dikkat çeken çıkışlarıyla da hem sosyal hem de sektörel konularda mesajlar vermeye çekinmiyor. Pandemi döneminde EDHO setinin çalışması nedeniyle eleştirileri göğüsleyen Kaynarca, hiçbir şartın değişmediği şu günler çok da haklı çıktı.

Instagram hesabından da zaman zaman özlü sözler yayınlayan Kaynarca’nın yeni sözü bir hayli etkili oldu. “HOŞGÖRÜ’müz kadar genciz, ÖNYARGI’larımız kadar ihtiyar” notu ile çok önemli bir mesaj veren Kaynarca, hayranlarından da büyük beğeni topladı.

“Kaç yaşına gelirse gelsin hep karizma” diyerek usta oyuncuyu öven hayranları, hala çok genç olduğunu da belirtmeden geçmedi.

80 binden fazla beğeni toplayan bu paylaşıma yorum yazanlar arasında Süleyman Çakır karakterini hatırlatanlar da vardı, Hızır Çakırbeyli’yi ananlar da oldu.

Oktay Kaynarca'nın gençlik ve ihtiyarlık ölçüsü! 7