Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli’yi hayranlarına kavuşturacak Ru dizisinde partneri kim olacak?

Meryem Uzerli’yi hayranlarına kavuşturacak Ru dizisinde partneri kim olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Muhteşem Süleyman dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Meryem Uzerli’yi uzun bir aradan sonra Türk hayranlarına kavuşturacak Ru isimli dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Sıra dışı bir aşk hikayesini anlatacak olan dizide Meryem Uzerli’nin genç partnerinin kim olacağı büyük merak konusu.

Medyapım’ın Disney Plus için hazırlıklarını sürdürdüğü yeni projelerden biri “Ru’nun başrolünde Meryem Uzerli yer alacak. Orta yaşlı bir kadınla ondan çok genç bir erkeğin aşkını anlatacak olan Ru’da daha önce Uzerli’nin partnerinin Mert Yazıcıoğlu olacağı duyurulmuştu. Fakat Yazıcıoğlu, çekimlerin gecikince Yazıcıoğlu başka işlerinin zamanlamasıyla çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kaldı.

Sete çıkmak için gün sayan Ru dizisinde başrol erkek oyuncusu hala belli değil. Meryem Uzerli’nin karşısına genç partner olarak kimin çıkacağı çok merak ediliyor. Ru dizisindeki aşk tabuları yıkmaya hazırlanıyor.

Meryem Uzerli’yi hayranlarına kavuşturacak Ru dizisinde partneri kim olacak? 7

Çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde yapılacak olan Ru dizisinde annesi kanser hastası olan, herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözen, üstün zekâlı Uzer ile hayatını eşiyle RU adlı restoranı işleten Reyan’ın sıra dışı aşkı anlatılacak. Reyan ve Uzer’in karşılaşması hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek. Aralarında büyük yaş farkı olan çift birbirlerine ilgi duyacak ve tabuları yıkacak bir aşkı izleyicinin karşısına çıkaracak.

Usta oyuncular Şevval Sam ve Zafer Algöz de Ru dizisi için anlaşılan diğer isimler. Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılmasıyla boşalan Uzer karakteri için etkileyici bir oyunculuğa sahip genç bir aktör aranıyor.

Meryem Uzerli, hayallerinin peşinden giderek Urla’da restoran açan bir kadını canlandıracağı Ru dizisiyle beş yıl aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. En son 2017 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Meryem Uzerli, yeni projesi için iki kızıyla birlikte bir süreliğine Urla’ya yerleşecek.