Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u bir araya getiren Kuş Uçuşu, iki kuşağı karşı karşıya getirecek!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u bir araya getiren Kuş Uçuşu, iki kuşağı karşı karşıya getirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisindeki uyumu hala akıllarda olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yeniden bir araya geldiği Kuş Uçuşu isimli dizi için geri sayım başladı. 3 Haziran’da Netflix’te ekrana gelecek olan dizinin hikayesi oldukça ilgi çekici.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u beş yıl sonra yeniden bir araya getiren Kuş Uçuşu isimli dizinin izleyiciyle buluşmasına çok az kaldı. Çekimleri çok uzun zaman önce tamamlanan dizi ikilinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u bir araya getiren Kuş Uçuşu, iki kuşağı karşı karşıya getirecek! 8

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’a, yeni neslin dikkati çeken oyuncusu Miray Daner’in eşlik edeceği dizinin konusu bir hayli ilginç. Dizi, Y ve Z kuşağının arasındaki çatışmayı izleyiciyle buluşturacak. Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay deneyimli bir gazeteciyi canlandıracak. Miray Daner ise Birce Akalay’ın çalıştığı kanala yeni giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi canlandıracak. İbrahim Çelikkol da Birce Akalay’ın eski sevgilisine hayat verecek.

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk tanıtımı Nejat İşler’in hikaye anlatımıyla başlıyor. Dizide ayrıca İrem Sak, Defne Kayalar ve Burak Yamantürk de rol alıyor.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u bir araya getiren Kuş Uçuşu, iki kuşağı karşı karşıya getirecek! 9

Birce Akalay’ın adı şu an Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığamazsam ile anılıyor. Gelen haberlere göre dizinin baş kadın oyuncusu için Birce Akalay’a teklif götürüldü. Ancak Akalay’ın teklifi kabul edip etmediği henüz belli değil.

İbrahim Çelikkol da halen ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekrana geliyor. Genç oyuncu Miray Daner de, TRT 1’de yayınlanan Kara Tahta isimli dizide başrolü Furkan Andıç ile paylaşıyor.