Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ve Mert Fırat’ı çok mutlu eden bir set gerçeği var!

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı çok mutlu eden bir set gerçeği var!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var isimli yeni televizyon dizisi için çekimler yoğun tempoda devam ediyor. Dizinin yakında izleyicilerle buluşması beklenirken, Birce Akalay ile Mert Farat hayranları da heyecanla yeni projeyi bekliyor.

Dizinin gençler ile ailelerinin yaşadığı büyük problemleri izleyicilerin karşısına çıkartma hedefiyle yola çıkması, günümüz dünyasında önemli bir konuyu öne çıkartma çabası olarak yorumlanabilir.

Doktor Nilüfer karakterinde gençlerin yaşadığı sorunlara farklı bir bakış açısından çözümler üretmeye çalışan bir karakter, ekranda dikkat çekecektir. Elbete ki Birce Akalay hayranları da oyuncunun mesaj veren bir karakter ile dizilere dönüşünden memnun olacak.

Adalete olan ihtiyacın hızla arttığı günümüzde doğrulardan şaşmayan, adaleti sağlamak için büyük çaba sergileyen Savcı Ömer karakterinde de Mert Fırat’ın ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

İki tecrübeli oyuncu da dizinin hikayesinden çok etkilenmiş durumdalar. Ancak onları bu projeye çeken bir başka önemli ayrıntı daha var. Ekipte genç oyuncular çoğunlukta ve bu da tecrübeli isimlerin deneyimlerini paylaşabileceği güzel bir set ortamı oluşacağını gösteriyor.

Birce Akalay ile Mert Fırat ikilisi de yaptıkları açıklamalarda gençlerle aynı seti paylaşacak olmanın mutluluğunu şu sözlerle ifade ettiler:

Birce Akalay: “İzleyicinin beklentisinin yüksek olduğunu görüyoruz. Normal şartlarda beklenti yüksek olduğunda insan biraz korkuyor ama bu proje özelinde beklentiyi yüksek tutmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü çok iyi bir oyuncu kadromuz ve hikayemiz var. Yönetmenimiz Burak Müjdeci bence harikalar yaratıyor. Genç oyuncu arkadaşlarımız da çok yetenekli, istekli ve projeyi çok önemsiyorlar. Bu arada kamera arkası ekiplerimiz, senaristlerimiz aylardır bu projeyi var etmek için çalışıyor. mor ve ötesi tarihinde belki de bir ilki gerçekleştirdi, hem projeye ismini veren şarkısını bizimle paylaştı, hem de projemizin müzik süpervizörlüğünü üstlendi. Dolayısıyla çok ciddi bir emek var. Sadece seyircinin beklentisi değil, bizim de kendimizden beklentimiz yüksek.”

Mert Fırat: “Gençlerin bu yaşlarda böyle sorumluluk aldıkları, altı dolu rolleri oynamaları çok heyecan verici. Genç, donanımlı ve istekli oyuncularla bu yola çıkmak ve aynı ekipte olmak büyük bir şans bizim için. Ayrıca Birce ile sette olmak çok keyifli.”