Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilgün Belgün ünlü diziyi değil tiyatroyu tercih etti!

Nilgün Belgün ünlü diziyi değil tiyatroyu tercih etti!

tarafından ker_def

Her daim neşeli, kendisiyle barışık, enerjik, yıllara meydan okuyan usta sanatçı Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli müzikli danslı gösteri, tam 11 yıldır sahnede ve hala kapalı gişe sergileniyor.

Nilgün Belgün’ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan müzikli dans gösterisi dikkat çekiyor.

Sanatçı bu gösteride; hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü, kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor.

Nilgün Belgün, 11 yılın gururunu yaşarken herkesin tiyatroya bıraktığı dönemde dizileri bırakarak büyük bir karar almış.

İşte ünlü oyuncunun Yabancı Damat dizisiyle ilgili açıklaması ve tiyatro aşkının detayları: “11 sene tek başına bir kadın olarak bir gösteri yapıyorum ve en az 4 kere gelen oluyor, 19 kere gelen gördüm. Güzel bir yol almışım Türk Tiyatrosunda, herkes bırakıp dizilere geçti, ben diziden tiyatro yüzünden kovulmuş kadınım. Yabancı Damat’ta ya tiyatro ya dizi dendi bana, ben tiyatroyu seçtim. Dizilerde para kazanılıyor biliyorsunuz, ben tiyatroyu seçtim. Seyirciye bu saygımın ve sevgimin dönüşü bu bana… Artık ölsem de gam yemem, bu başarıyı yakaladım ya. Tek başına bir kadınım! 11. yılımdayım ve oyunumu sold out yapıyorum, anlatılmaz, aşk gibi bir şey bu, yaşanır. Yurt dışında da benim oyunumun bir benzeri yok, çünkü ben hem performans gösteriyorum, hem dans, hem şarkı söylüyorum.”