Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay verdiği sosyal mesajların gücünü yeni dizisi ile bir kat daha artıracak!

Birce Akalay verdiği sosyal mesajların gücünü yeni dizisi ile bir kat daha artıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Toplumsal konulara duyarlılığı ile bilinen ve yardım faaliyetlerine büyük destek veren oyuncular arasında Birce Akalay’ın ayrı bir yeri bulunuyor.

Duyarlılık sergileyen ve empati yapmanın önemini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, yer aldığı projelerle dünyanın birçok yerinde tanınan bir isim haline geldi. Birce Akalay, yardım faaliyetleri ve sosyal duyarlılık konusunda da güçlü mesajlar vererek hayranlarının saygısını da kazanan bir isim oldu.

Şimdi de ünlü oyuncu yepyeni bir dizi projesinde gençlere yol gösterecek bir hikayenin başrolünde yer alıyor.

Mert Fırat ile birlikte Bir Derdim Var isimli yeni Kanal D dizisinin başrol oyuncusu olan Birce Akalay, yakında sete çıkacak.

Ergenlik sürecindeki gençlerin hassas dünyasına dokunacak olan yeni dizi, sert ve yakıcı sorunları da ortaya koyacak.

Birce Akalay’ın sosyal mesaj veren ve yardım faaliyetleri ile hayranlarına da öncü olan kişiliğinin ışığında Bir Derdim Var dizisinin oyuncu için anlamı büyük.

Dizinin hikayesi yazılırken ve senaryonun çekimi aşamasında uzmanların danışmanlığı ile birlikte ortaya sosyal duyarlılığı güçlü bir dizinin çıkması amaçlanıyor.

Ergenlik sorunları ile boğuşmakta olan gençlerin ve onların ailelerine yol gösterici olma iddiasını da taşıyan dizi, bir umut ışığı olarak tarif ediliyor.

Bu yenilikçi hikayenin izleyicilerde nasıl bir karşılık bulacağını bilemeyiz ama Birce Akalay’ın sosyal sorumluluk noktasındaki duyarlılığını iyi bilen hayranları, kişiliğine uygun bir yapımda yer almasından memnuniyet duyacaktır.

Doktor Nilüfer Toska karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncu, meslektaşlarından hep bir adım önde duran, yenilikçi yöntemleri ile dikkat çeken bir doktor olarak umudun önemini ortaya çıkartacak.

Tiyatro faaliyetleri için servetini ortaya koyan, gençleri tiyatroya kazandırmak için büyük çaba harcayan ve bu konuda sanat dünyasından taktir toplayan Mert Fırat’ın da dizinin erkek başrolü olarak çok iyi bir seçim olduğunu söylemek lazım.

Mert Fırat da dizide Savcı Ömer karakteri ile yer alacak. Mesleğini tehlikeye sokacak büyük bir sırrı bulunan Nilüfer’in kabusu olacak olan Savcı Ömer, karakterinin Mert Fırat’a çok yakışacağını da söyleyebiliriz.