Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ile Devrim Özkan ikilisinin yeni dizisi hayranlarını mest edecek!

Deniz Baysal ile Devrim Özkan ikilisinin yeni dizisi hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzasını taşıyan Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dizi projesi Ekim ayında sıklıkla gündeme gelecek.

Ön hazırlıkları devam eden dizi projesi için tüm ekip Ekim ayının başlarında bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Dizinin başrollerinde Devrim Özkan ile Deniz Baysal ikilisi bulunuyor.

Teşkilat dizisindeki 3 sezonluk başarısının ardından Deniz Baysal’ın uzun bir ara vermeden yeniden bir televizyon dizisine başlaması hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu.

Devrim Özkan da geçtiğimiz sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. İki genç kadın oyuncu da güçlü bir hayran desteğine sahip.

Ne Gemiler Yaktım isimli yeni dram dizisi iki genç kadının hikayesi olarak öne çıkacak. Uzun soluklu bir dizi olması beklenen Ne Gemiler Yaktım projesinde Yasemin ve Fidan isimli çocukları bulunan iki kadının yollarının kesişmesi ile başlayan bir hikaye anlatılacak.

İzleyicileri derinden etkilemesi beklenen iki kadının hikayesini anlatacak olan dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt yazdı.

Fidan rolündeki Devrim Özkan’ın yeni bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.

Deniz Baysal’ın da Teşkilat dizisindeki Zehra karakterinden farklı bir imaj ile hikayede yer alması bekleniyor.