Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birce Akalay yeni bir proje öncesi Kuş Uçuşu ve Mezarlık’tan haber bekliyor!

Birce Akalay yeni bir proje öncesi Kuş Uçuşu ve Mezarlık’tan haber bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, 16 yaşından bu yana çalışmalara başladığını söyledi. Oyuncu, küçüklüğünde mahallede kapı önünde ördüğü bileklikleri sattığını ve farklı yollarla da küçük yaştan bu yana çalışma hayatının içinde olduğunu anlattı.

Çalışmayı sevdiğini belirten oyuncu, sözleriyle de kendisini takip edenlere çalışmanın önemini anlatmış oldu. Bayramı İstanbul’da geçireceğini anlatan oyuncu, şehrin boşalmasının hoşuna gittiğini ve bayram sonrası tatile çıkacağını anlattı.

Kendisine gelen projeler olduğunu ve bunları okumaya devam ettiğini anlatan Birce Akalay, “Henüz daha bilmiyorum, karar verdim diyemem. İki tane projem var zaten, birisi Kuş Uçuşu, diğeri Mezarlık. İkisi de dijital platformda girecek. Sanırım onlar izleyici ile buluştuktan sonra karar verme noktasına geleceğim” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl çekilen Kuş Uçuşu dizisinde eski partneri İbrahim Çelikkol ile buluşan Birce Akalay, Mezarlık isimli dizide ise Olgun Toker ile başrolü paylaştı. Her iki dizi de Netflix’te izleyicilerle buluşacak ve Birce Akalay, bu projelerin yayınlanmasından sonra yeni bir iş yapmayı amaçladığını belirtti. Her iki dizinin de yakın zaman içinde Netflix’te izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Birce Akalay yeni bir proje öncesi Kuş Uçuşu ve Mezarlık'tan haber bekliyor! 7

Hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık dizilerinin ikinci sezonlarının olup olmayacağını bilmediğini de belirten oyuncu, biraz da böyle bir ihtimali düşünerek beklemeyi tercih ediyor.

Takvim olarak da kendisini rahat hissetmeyi önemsediğini ve bu yüzden karar vermediğini belirten Birce Akalay, arkadaşları ile buluştuğu zaman magazin basınında aşk iddiası olarak yansıtılmasının kendisine garip geldiğini ve bu tür haberlerin kendisine kötü niyet olarak göründüğünü sözlerine ekledi.