Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan Babil’deki rol arkadaşına tebrik! Ezgi Mola, yine sette uyuyakaldı!

Birce Akalay’dan Babil’deki rol arkadaşına tebrik! Ezgi Mola, yine sette uyuyakaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü, başarılı ve sevilen oyuncu Birce Akalay ve Ezgi Mola’nın instagram’daki son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Birce Akalay var. Oyuncu, şu sıralar Netflix için çekilen Kuş Uçuşu isimli dizide rol alıyor.

İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı dizide, bir televizyon kanalında geçen kuşak çatışmasının da yer aldığı olaylar aktarılıyor.

Birce Akalay, bu diziden önce en son Babil dizisinde oynamıştı. Akalay’ın rol aldığı dizi, geçtiğimiz sezon başlamış, pandemi sürecinde ara vererek Eylül ayına kadar yayınlanmamıştı. Kasım ayında ise 20. bölümde final yapmıştı.

O dizide birlikte rol aldığı Halit Ergenç’in geçtiğimiz günlerde doğum gününü instagram’dan kutlamıştı oyuncu. Bu kez yine dizideki rol arkadaşlarından Onur Saylak’ın doğum gününü de unutmadı Akalay.

Sosyal medyadan birlikte rol aldığı isimlerin özel günlerinde yayınladığı mesajlar ise dikkat çekiyor. Vefalı tavırlarıyla takdir topluyor Birce Akalay… 12 Mayıs 1977 doğumlu Saylak… İşte Birce Akalay’ın Onur Saylak için paylaşımı…

Birce Akalay'dan Babil'deki rol arkadaşına tebrik! Ezgi Mola, yine sette uyuyakaldı! 8

Ezgi Mola ise 8 yıl sonra Masumlar Apartmanı ile döndüğü dizi setlerinde yorgun günler geçiriyor! Oyuncu, set aralarında uyurken yakalanıyor rol arkadaşlarının kameralarına!

Daha önce Farah Zeynep Abdullah’ın uyurken çektiği Mola’yı yine bir kişinin yakaladığı, kendi paylaşımıyla ortaya çıktı!

Mola, elinde senaryosu ile çekim sırasını beklerken uyuyakalmış. “Yine…” notuyla da halini paylaşıyor oyuncu…

Birce Akalay'dan Babil'deki rol arkadaşına tebrik! Ezgi Mola, yine sette uyuyakaldı! 9