Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan filmlerini çok beğendiği meslektaşlarına övgü dolu yorum!..

Birce Akalay’dan filmlerini çok beğendiği meslektaşlarına övgü dolu yorum!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz hafta Dubai’ye giderek DİAFA Ödülleri’nde layık görüldüğü,  Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu Ödülü’nü almıştı.

Haziran ayında yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli dizilerle büyük bir çıkış sergileyen oyuncu, Netflix’teki iki dizisi ile gündemi sarsmıştı. Oyuncu, bu başarıları sayesinde de DİAFA Ödülleri’nde önemli bir başarı elde etti.

Sadece kendi başarısıyla değil meslektaşlarına verdiği destekle de adından söz ettiren Birce Akalay, Netflix’de geçtiğimiz günlerde yayına giren, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde olduğu Kal adlı filmi çok beğendi.  Oyuncu sosyal medya hesabında, film ve oyuncularla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Birce Akalay'dan filmlerini çok beğendiği meslektaşlarına övgü dolu yorum!.. 7

Birce Akalay, Kal filminde rol alan oyuncu arkadaşları Burak Deniz, Dilan Deniz Çiçek, Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Şükran Ovalı ve Berrak Tüzünataç’ı etiketlediği paylaşımına, “Tebrikler arkadaşlar hepinize tek tek bayıldım!” yazdı.

Akalay filmin hikayesini de çok beğendiğini ifade etti. Kadın oyuncuların ağırlıkta olduğu Kal filmi, duygusal ve romantik türde hikayesiyle dikkat çekiyor. Kal’da Kız arkadaşı tarafından aniden terkedilen Semih’in hayatına devam etmek için umutsuzca çabalarken geçmişle yüzleşmeye başlaması anlatılıyor. Aşk ve ayrılık hakkında ‘biraz garip bir hikaye” olarak lanse edilen filmin senaristi Sami Berat Marçali. Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı film, OGM  Pictures tarafından çekildi.