Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan’a öyle özel bir rol teklif edildi ki, yeni dizide bambaşka birisi olacak!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan’a öyle özel bir rol teklif edildi ki, yeni dizide bambaşka birisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli dizide 2 sezon başrolde yer alan ve Dilek karakteri ile milyonlarca izleyicinin sevgisini kazanan Gülsim Ali İlhan, ikinci sezon finaliyle diziden ayrıldı. Yaz dönemini dinlenerek geçiren oyuncu, böyle başarılı bir projeden ayrıldığı için herkesi şaşırttı. Kendi isteği ile ayrıldığı bilinen oyuncu, şimdi ise yeni bir projenin heyecanını yaşıyor.

Uğur Güneş’in ismi ile anılan Avcı isimli yeni aksiyon dizisinde Gülsim Ali İlhan’ın kadın başrol olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu da yeni projesi hakkında ilk kez açıklamada bulundu. Gülsim Ali İlhan, yeni dönemde izleyicilerle yine TRT1 ekranında bu sefer bambaşka bir projede buluşacak.

Kuruluş Osman ve Destan gibi önemli projelerde imzası bulunan Bozdağ Film tarafından hazırlanmakta olan Avcı dizisi için bir süredir ekipler yoğun bir tempoda çalışıyor. Atilla Ergin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Can Emre yapıyor.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan'a öyle özel bir rol teklif edildi ki, yeni dizide bambaşka birisi olacak! 7

Gülsim Ali İlhan, dizinin isminin Avcı olduğunu ama değişme ihtimalinin de bulunduğunu söyledi. Oyuncu, “Askeri bir dizi. Ama çok güzel. Çok özel bir rol oynayacağım. Seyircinin karşısına çok güçlü ve güzel bir karakter ile çıkacağım” açıklamasını yaptı.

Silah kullanma konusunda 2 haftadır özel bir eğitim aldığını anlatan oyuncu, güzel bir iş olacağını ve aldığı yoğun eğitimlere de değeceğini anlattı.

Ünlü oyuncunun güçlü bir kadın karakteri ile ekranlara yeniden dönecek olması hayranlarını da çok memnun edecektir. Oyuncunun bu diziyi kabul etmesinin altında da çok özel bir rolün teklif edilmesinin yattığı sözlerinden anlaşılmış oldu.